O ALPHA τελικά βάζει φρένο στην Αντελίνα Βαρθακούρη - Τι συνέβη ανάμεσά τους

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
O ALPHA τελικά βάζει φρένο στην Αντελίνα Βαρθακούρη - Τι συνέβη ανάμεσά τους

Μέσα από την εκπομπή Πρωινό σήμερα, Τρίτη 8/9, αποκαλύφθηκαν όλες οι εξελίξεις για την Αντελίνα Βαρθακούρη και το συμβόλαιό της στον ALPHA, οι οποίες δεν είναι και τόσο ευχάριστες αφού ο τηλεοπτικός σταθμός αποφάσισε να της βάλει φρένο τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν!

Όπως μεταφέρθηκε στον αέρα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο ALPHA δεν βρήκε κάποιο project για να αξιοποιήσει την Αντελίνα, αφού το Αντελίνα, Χτύπα το κουδούνι δεν είχε την επιτυχία που περίμεναν. Ωστόσο, της πρότεινε να μπει στο πάνελ της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, κάτι το οποίο η ίδια αρνήθηκε όπως αναφέρει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ.

Και κάπως έτσι, λοιπόν, η Αντελίνα Βαρθακούρη μένει εκτός από αυτή την τηλεοπτική σεζόν αλλά συνεχίζει να πληρώνεται κανονικά από το κανάλι, όπως συνέβη και πριν λίγα χρόνια με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1. Και μιας και αναφέραμε τον Γιώργο, ούτε για εκείνον είναι ευχάριστα τα πράγματα αφού δεν θα τον δούμε φέτος στον ΣΚΑΙ... Δείτε εδώ όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μας

Παρά το γεγονός πάντως πως η Αντελίνα δεν θα μας κρατάει πλέον τηλεοπτική συντροφιά, συνεχίζει να είναι ένας ενεργός χρήστης των social media και λίγες ώρες πριν σχολίασε το περιστατικό που συνέβη στο Big Brother με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη, δείτε εδώ την ανάρτησή της.

ALPHA: Έσπασε το ρεκόρ της σε νούμερα η Αντελίνα Βαρθακούρη - Απίστευτη άνοδος στις 17/7

Η Αντελίνα Βαρθακούρη με την εκπομπή της Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι κατάφερε να μοιράσει χαμόγελα στους ιθύνοντες του ALPHA σήμερα, αφού τα νούμερα τηλεθέασης που παρέλαβε το κανάλι για εχθές 17/7 έδειξαν πως σημείωσε άνοδο στο δυναμικό κοινό και έσπασε το μέχρι στιγμής ρεκόρ της.

Μπορεί η Αντελίνα Βαρθακούρη να είχε κάνει πρεμιέρα με το απίστευτο 14% αλλά την ακριβώς επόμενη ημέρα προβολής τα ποσοστά που καταγράφηκαν στα μηχανάκια AGB ήταν μονοψήφια και χαμηλά μονοψήφια, μάλιστα. Αυτό φαίνεται όμως να άλλαξε μια ημέρα μετά την είσοδο του άντρα της, Χάρη Βαρθακούρη, στην εκπομπή της.

Αυτά είναι τα χθεσινά 17/7 νούμερα της Αντελίνας Βαρθακούρη στον ALPHA

 Αντελίνα Βαρθακούρη νούμερα τηλεθέασης 17/7

Πιο συγκεκριμένα, η Αντελίνα Βαρθακούρη το μεσημέρι της Παρασκευής 17/7 κατάφερε και έκανε στο δυναμικό κοινό το 12% βγάζοντας τον ALPHA από τις τελευταίες θέσεις που συνήθως κατακτά με το εν λόγω project.

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 20,4
  • ΣΚΑΙ: Guess my age (Ε) 2,9
  • ΣΚΑΙ: Boom (E) 2,1
  • Open: The booth 10,2
  • STAR: Shopping Star 14,7
  • ALPHA: Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι 12,0
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 10,2
  • Mega: Περί ανέμων και υδάτων 5,0
  • ALPHA: Ο καβαλάρης το FM στέρεο 8,8
  • ALPHA: Μη μασάς 13,1

Το αν θα συνεχιστεί η άνοδος αυτή ή αν απλά έτυχε μια μέρα θα φανεί από την Δευτέρα και μετά... Ωστόσο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες το μόνο σίγουρο είναι πως όπως και να πάει από δω και πέρα η εκπομπή Αντελίνα, Χτύπα το Κουδούνι δεν θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν. Η Αντελίνα, όμως, θα ενταχθεί σε άλλο πρόγραμμα, το οποίο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.