Χαμόγελα ευτυχίας για τη Βίκυ Καγιά

Σάρωσε στην πρεμιέρα της στο Star!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμόγελα ευτυχίας για τη Βίκυ Καγιά

Η Βίκυ Καγιά είχε διπλή πρεμιέρα χθες (7/9) στο Star και τα νούμερα που που σημείωσε το Shopping Star, ήταν απλά εντυπωσιακά και έφεραν χαμόγελα απόλυτης ευτυχίας στην αγαπημένη παρουσιάστρια! Το πρόγραμμα που αγαπάνε όλες οι γυναίκες επέστρεψε και έκανε πάταγο.

Το Shoppig Star συνεχίζει ακάθεκτο στη θέση του στο πρόγραμμα του Star και στην καρδιά των τηλεθεατών, κάτι που άλλωστε αποδεικνύεται καθημερινά από τα νούμερα που σημειώνει.

Τόσο τα επεισόδια που έπαιξαν σε επανάληψη όσο και η νέα εκπομπή, χάρισαν στο κανάλι αλλά και στη Βίκυ Καγιά σούπερ ποσοστά. Χθες συγκεκριμένα έπιασε την πρώτη θέση στη μεσημεριανή ζώνη σημειώνοντας 25, ενώ κανένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα δεν κατάφερε να την πλησιάσει.

Shopping Star τηλεθέαση

Αυτά είναι τα νούμερα που έφεραν χαμόγελα ευτυχίας στη Βίκυ Καγιά

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 12,4
  • ΣΚΑΙ: Ώρα για φαγητό με την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου 10,0
  • ΣΚΑΙ: Love it 9,5
  • STAR: Αλήθειες με την Ζήνα 15,6
  • Open: The booth 7,6
  • ΣΚΑΙ: Happy Traveller (E) 9,5
  • STAR: Shopping Star 25,0
  • ALPHA: Ποιος Θανάσης; 12,5
  • Mega: Μαρία η Άσχημη 12,0
  • Mega: Live news 11,1

Δείτε εδώ αναλυτικά τα χθεσινά (7/9) νούμερα τηλεθέασης

Μπορεί το Shopping Star να έφερε χαμόγελα ευτυχίας για τη Βίκυ Καγιά, το GNTM ωστόσο δεν έφερε τα νούμερα που περιμέναμε

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 7/9 το ριάλιτι του STAR, GNTM 3 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε δεν ήταν αυτά που αναμέναμε να δούμε από την άποψη πως... ξέραμε τι έκανε πέρυσι, που χτυπούσε 40αρια δηλαδή, και το χθεσινό ποσοστό παρά το ότι ήταν άκρως αξιόλογο μας φάνηκε λίγο γιατί ξέρουμε πως μπορεί και καλύτερα!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα του GNTM κατόρθωσε στο δυναμικό κοινό να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 25,4% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 18,7%.

Το πρώτο αυτό επεισόδιο για το ριάλιτι μόδας του STAR έφτασε σε τέταρτο μέχρι 34% στο δυναμικό κοινό και 23,8% στο γενικό σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, είναι νωρίς για τα όποια συμπεράσματα καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται μακρά και εξαιρετικά ανταγωνιστική!

Βασικός αντίπαλος στην πρώτη αυτή μέρα προβολής του GNTM ήταν οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, το σίριαλ το οποίο συγκέντρωσε ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο.

Να σημειωθεί πως το Twitter με το καλησπέρα σας άρχισε να παραληρεί! Δείτε εδώ τα πιο επικά tweets!