Χαμός στο Twitter με το GNTM 3 - «Σκύλες τις λύσσας...»

Επικές ατάκες!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαμός στο Twitter με το GNTM 3 - «Σκύλες τις λύσσας...»

Η πρεμιέρα του GNTM 3 έγινε χθες και η αλήθεια είναι πως το Twitter έδωσε ρέστα καθώς επικράτησε σωστός χαμός στα social media με τα πρώτα πλάνα του ανανεωμένου ριάλιτι του Star. Την τιμητική του βέβαια είχε ο διαγωνιζόμενος που «τρέλανε» τους κριτές με το Vogueing ενώ μερικοί θυμήθηκαν την ατάκα της Πέγκυς Καρρά «σκύλες της λύσσας».

Το χθεσινό επεισόδιο είχε πραγματικά απ' όλα! Κορίτσια, αγόρια, εντυπωσιακές εμφανίσεις, «άκυρα» και μπόνους μία επική ατάκα της Βίκυς Καγιά για το Big Brother - δείτε την εδώ.

Το twitter λοιπόν δε θα μπορούσε να μην πάρει μέρος σε αυτή την "παράνοια" και με τη σειρά του μοίρασε απίστευτο γέλιο.

GNTM 3: Ποιος «Φραουλίτσας» του Survivor; Γνωρίστε τον «Καρπουζάκι»

Ποιος «Φραουλίτσας» από το Survivor; Γνωρίσαμε τον «Καρπουζάκι» στις audition του GNTM 3 και τα σχόλια που δέχτηκε από τους κριτές ήταν πολλά.

Ο λόγος για τον Δαμιανό, ο οποίος είναι personal trainer, 24 χρόνων και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις με την εμφάνιση του.

Πρώην που δυσαρεστήθηκε ήταν η Βίκυ Καγιά, αφού είχε πολλά τατουάζ στο σώμα του, όπως το καρπούζι στο λαιμό του, το οποίο δεν άργησε να σχολιαστεί έντονα από την ίδια. Δείτε ωστόσο και τον άνδρα plus size μοντέλο που περπάτησε με ψηλοτάκουνα.

TAGS