GNTM 3: Πρώην παίκτρια εισβάλλει στο παιχνίδι σήμερα!

Ποιος θα είναι ο ρόλος της;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
GNTM 3: Πρώην παίκτρια εισβάλλει στο παιχνίδι σήμερα!

Το GNTM 3 ξεκίνησε εχθές στο Star και οι αλλαγές στο παιχνίδι ήταν πολλές! Δεν σταματούν όμως καθώς στο αποψινό επεισόδιο θα εισβάλλει μια πρώην παίκτρια του παιχνιδιού.

Εκτός του ότι φέτος στον διαγωνισμό θα υπάρχουν και άντρες μοντέλα, και εδώ μπορείς να δεις τον πρώτο που πέρασε από casting ,στο αποψινό όμως επεισόδιο μια έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του ριάλιτι μοντέλων, αφού μια παλιά διαγωνιζόμενη από τον πρώτο κύκλο θα επιστρέψει.

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή “Στη Φωλιά των Κούκου” και ο λόγος φυσικά για την Ειρήνη Ερμίδου, η οποία είχε μια εξαιρετική πορεία στο GNTM.

 Η Ειρήνη Ερμίδου εισβάλει στο GNTM 3

Ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα ποιος θα είναι ο ρόλος της στο αποψινό επεισόδιο.

Όσο για τα χθεσινά νούμερα του επεισοδίου, κανείς δεν τα περίμενε!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 7/9 το ριάλιτι του STAR, GNTM 3 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε δεν ήταν αυτά που αναμέναμε να δούμε από την άποψη πως... ξέραμε τι έκανε πέρυσι, που χτυπούσε 40αρια δηλαδή, και το χθεσινό ποσοστό παρά το ότι ήταν άκρως αξιόλογο μας φάνηκε λίγο γιατί ξέρουμε πως μπορεί και καλύτερα!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα του GNTM κατόρθωσε στο δυναμικό κοινό να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 25,4% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 18,7%.

Το πρώτο αυτό επεισόδιο για το ριάλιτι μόδας του STAR έφτασε σε τέταρτο μέχρι 34% στο δυναμικό κοινό και 23,8% στο γενικό σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, είναι νωρίς για τα όποια συμπεράσματα καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται μακρά και εξαιρετικά ανταγωνιστική!

Βασικός αντίπαλος στην πρώτη αυτή μέρα προβολής του GNTM ήταν οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, το σίριαλ το οποίο συγκέντρωσε ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο.

TAGS