Έκανε την ανακοίνωση η Σίσσυ Χρηστίδου

Ενθουσιασμένη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έκανε την ανακοίνωση η Σίσσυ Χρηστίδου

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία άτυπη ανακοίνωση στους διαδικτυακούς της φίλους για τη μεγάλη πρεμιέρα που πρόκειται να κάνει σε λίγες μέρες η εκπομπή της.

Το «Έλα Χαμογέλα» επιστρέφει άκρως ανανεωμένο στον αέρα του Opentv και μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι, η παρουσιάστρια έχει γεμίσει και με το παραπάνω τις μπαταρίες της και είναι έτοιμη να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά της.

Μαζί της βέβαια θα έχει πάντα την ομάδα της - δείτε εδώ ποιο πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πάει στο Έλα Χαμογέλα - και έτσι δεν μπορεί να κρύψει ούτε στιγμή τον ενθουσιασμό της για τη νέα σεζόν που ξεκινάει αυτό το Σάββατο.

Έτσι έκανε την ανακοίνωση η Σίσσυ Χρηστίδου

Ανέβασε λοιπόν μία φωτογραφία και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως απομένουν μόλις 5 μέρες για την πρεμιέρα του Έλα Χαμογέλα.

Η ανακοίνωση του Opentv για τη Σίσσυ Χρηστίδου

«Έλα Χαμογέλα»: Πρεμιέρα στις 12 Σεπτεμβρίου

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της μας λένε την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 9:50 στο OPEN.

Συζητούν για όλα τα θέματα που απασχολούν τις περισσότερες παρέες, υποδέχονται καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, μαγειρεύουν, ταξιδεύουν, ανακαλύπτουν νέα trends και συνήθειες.

Η πιο κεφάτη, δεμένη αλλά και ενημερωμένη παρέα, μια παρέα αγαπημένων φίλων και εκτός TV, επιστρέφει για να κάνει τα Σαββατοκύριακά μας ακόμα πιο όμορφα!

Η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο και τον Κωνσταντίνο Βασάλο με την Ελένη Βουλγαράκη σχολιάζουν την επικαιρότητα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και μοιράζονται με τους καλεσμένους τους όλα όσα μοιράζεται μια αληθινή παρέα!
Το «Έλα Χαμογέλα» τη νέα σεζόν επιστρέφει ανανεωμένο με μια δυναμική δημοσιογραφική ομάδα, με τη Μαρία Κεφαλλονίτη στην αρχισυνταξία και τη Νατάσα Ιωάννου στη σκηνοθετική επιμέλεια.

«Έλα χαμογέλα», από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 09:50 το πρωί.

#elaxamogela

#OPENtv