Βάνα Μπάρμπα: "Θεωρώ πως αυτά είναι τηλεσκουπίδια.." - Οι εκρηκτικές δηλώσεις στο Καλοκαίρι #Not

Οι δηλώσεις της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Βάνα Μπάρμπα:

Καλεσμένη στο «Καλοκαίρι Not» βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Δευτέρας απέναντι από την Ελένη Χατζίδου και τον Ετεοκλή Παύλου. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη συνέχιση των ριάλιτι προγραμμάτων στην ελληνική τηλεόραση και χαρακτήρισε "τηλεσκουπίδια" ορισμένα προγράμματα!

Ειδικότερα, σε έντονο ύφος, η Βάνα Μπάρμπα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «θεωρώ ότι η ελληνική τηλεόραση αξίζει καλύτερα πράγματα από τα ριάλιτι. Θα έλεγα πως μερικά από αυτά είναι τηλκεσκουπίδια. Θα έπρεπε οι παραγωγές και τα κανάλια που τα κάνουν, να προσέχουν. Να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Δεν έχουν να μας πουν τίποτα αυτά τα ριάλιτι. Τι έχουν να πουν; Όλα αυτά τα αγόρια με τα φτιαγμένα ντούκια σώματα, το στιλ αυτό, μηδέν προσωπικότητα και τα κορίτσια που μιλούν κακά ελληνικά. Δεν έχει τίποτα».

«Αυτό που συνέβη με το Big Brother είναι τραγικό. Άκουσα τη μητέρα του που είπε πως δεν τον μεγάλωσε έτσι. Σαν μητέρα νομίζω ότι η γυναίκα έπαθε σοκ! Τι γίνεται… Βλέπουν την κάμερα απέναντι και προσπαθούν να κάνουν εξυπνάδες. Να το παίξουν μάγκες και αντρουά γιατί νομίζουν ότι η μαγκιά είναι αυτό» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, η Βάνα Μπάρμπα. «Για μένα αυτό είναι τηλεσκουπίδι και θα έπρεπε ο ΣΚΑΪ να σταματήσει την παραγωγή. Όχι καν να διώξει αυτόν, την παραγωγή.

Οργισμένη ήταν επίσης και η αντίδραση της Γιούλικας Σκαφιδά όπου με μια ανάρτηση κατακεραύνωσε το show!

Βάνα Μπάρμπα κατά των ριάλιτι

«Αυτό το Bachelor, συγνώμη… 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα, ποιος το σκαρφίστηκε; Αυτοί οι διευθυντές παραγωγής που είναι πάνω στο κανάλι, υποτίθεται, τι είναι; 20 γυναίκες να κυνηγάνε έναν άντρα; Δηλαδή συγνώμη. Νομίζω πως υποβιβάζει τη γυναικεία υπόσταση, λάθος τα έχουν κάνει και δεν έχουμε ανάγκη από τηλεσκουπίδια» συμπλήρωσε, επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός.

Ακόμα ένα ξέσπασμα της Βάνα Μπάρμπα πριν λίγο καιρό

Η Βάνα Μπάρμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, είχε ένα ξέσπασμα σχετικά με τους ηθοποιούς και τους καλλιτέχνες που μένουν χωρίς δουλειά και απευθύνθηκε συγκεκριμένα, στους ηθοποιούς που ψηφίστηκαν ως Ευρωβουλευτές ρωτώντας τους τι κάνουν.

Η αγαπημένη ηθοποιός θέλησε να απευθυνθεί προς το Υπουργείο Πολιτισμού και να κάνει μία νύξη σχετικά με την αντιμετώπιση που έχει απέναντι στους ηθοποιούς και γενικότερα τους καλλιτέχνες που έχουν μείνει χωρίς δουλειά.

Συγκεκριμένα, απευθύνθηκε και στους ευρωβουλευτές που τυχαίνει να είναι και ηθοποιοί, και ζήτησε να γίνει κάτι για όλους εκείνους τους ανθρώπους που δεν έχουν δουλειά εδώ και λίγο καιρό λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τα κλειστά θέατρα και τις κλειστές πίστες.

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός έγραψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

«Καλο μηνα. Συγνωμη αλλα ρωταμε τους υπευθυνους του υπουργειου πολιτισμου….. τι θα γινουν ολοι οι καλλιτεχνες …μουσικοι συνθετες ηθοποιοι.. σκηνοθετες.. που την επόμενη μερα .. ενω σιγα σιγα θα ανοιγουν τα καφε τα παρκα… ο κοσμος δειλα δειλα θα βγαινει…και οι καλιτεχνες πως θα βγουν οταν εκτον πραγματων δεν θα γινονται συναυλιες φεστιβαλ…ακομα και ταινιες . .η σηριαλ…αυτοι οι ανθρωποι που σας διασκεδαζουν τοσα χρονια πως ..θα μπορεσουν να μεινουν αξιοπρεπεις ..και να βοηθησουν τις οικογενειες τους...μας δειχνουν οτι ειμαστε ο τελευταιος τροχος της αμαξης..αλλα να ξερουν οτι δεν θα το αφησουμε ετσι ..ΔΡΑΣΗ. τωρα απο ολα τα συνδικατα των καλλιτεχνων.και εσεις οι ευρωβουλευτες που σαν ηθοποιοι ψηφιστηκατε..τι κανετε τωρα ..που ειναι η φωνη σας …ΝΤΡΟΠΗ».

Καλο μηνα. Συγνωμη αλλα ρωταμε τους υπευθυνους του υπουργειου πολιτισμου.....τι θα γινουν ολοι οι καλλιτεχνες...

Posted by Vana Barba on Wednesday, April 1, 2020