Νίκος Μουτσινάς: Το τρολάρισμα μέχρι δακρύων στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Χαμός στο διαδίκτυο

Το trailer της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι που έχει γίνει viral

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Το τρολάρισμα μέχρι δακρύων στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου -  Χαμός στο διαδίκτυο

Κυκλοφόρησε το νέο trailer της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος κάνει ένα επικό τρολάρισμα μέχρι δακρύων στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Στο διαδίκτυο ήδη κάνει χαμό.

Ο παρουσιαστής κάθε χρονιά μας εντυπωσιάζει με τις μοναδικές του ιδέες. Αυτή ωστόσο, ήταν η πιο τέλεια μέχρι στιγμής η οποία απέσπασε δεκάδες σχόλια στο Instagram.

Συγκεκριμένα, στο trailer βλέπουμε τον Νίκου Μουτσινά να αντιγράφει με τον δικό του τρόπο την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία φέτος θα παρουσιάσει τη δική της μεσημεριανή εκπομπή.

Συμπρωταγωνιστές του, είναι η Ματίνα Νικολάου, αλλά και οι alcatrash.

Νίκος Μουτσινάς: Το βίντεο που έφερε αντιδράσεις - Χαμός στο διαδίκτυο με τα σχόλια

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο Νίκος Μουτσινάς από τις καλοκαιρινές του διακοπές, έφερε πολλές θετικές αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Έγινε χαμός κάτω από την ανάρτηση του με τα σχόλια των διαδικτυακών του φίλων.

Ο παρουσιαστής, λίγες ημέρες πριν την μεγάλη του επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ με την πρεμιέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι», θυμάται τις ξένοιαστες στιγμές που περνούσε.

Ο Νίκος Μουτσινάς κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, μοιραζόταν πολλές στιγμές από τις διακοπές του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Ωστόσο, το συγκεκριμένο βίντεο που δημοσίευσε ήταν αυτό που τους «τρέλανε» όλους.

Στο βίντεο ο παρουσιαστής κάνει τις βουτιές του στη θάλασσα, πιο χαλαρός και ανανεωμένος από κάθε άλλη φορά.

Να σημειώσουμε πως ο Νίκος Μουτσινάς πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κάνει αναρτήσεις που αφορούν την ζωή, στο να είμαστε θετικοί και γενικά ότι αφορά τα συναισθήματα που μπορεί να νιώθει κάποιος. Η ανάρτηση λοιπόν που έκανε χθες, ανατρίχιασε με το μήνυμα που πέρασε.