Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι

Χαρμόσυνα νέα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz υποδέχτηκε το πρώτο του παιδάκι

Ένα υγιέστατο κοριτσάκι υποδέχτηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, καθώς η οικογενειακή του ευτυχία ολοκληρώθηκε.

Μάλιστα, η γλυκιά μαμά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία της μπέμπας της, γράφοντας στην λεζάντα:

«Καμία στιγμή δεν μπορεί να συγκριθεί με εκείνη, που ακούσαμε το πρώτο σου κλάμα! Πόσο περιμέναμε για σε κρατήσουμε αγκαλιά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το προσωπικό του @isisclinic_cy και τον γιατρό μας Δρ. Σόλων Ριρής για την εξαιρετική δουλεία και φροντίδα. Καλωσόρισες σπίτι μικρή μας... ????????-????????-???????????????? #babyfloriana».

Ο λόγος για τον για τον ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας Κύπρου Κωνσταντίνο Παναγή και τη σύζυγό του, τη χορεύτρια Άντρεα Νικολάου. Το όνομα της μικρής θα είναι Φλωριάνα. Να σημειώσουμε πως άλλο ζευγάρι της showbiz σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά του το παιδάκι του.

Κωνσταντίνος Παναγής παιδί

Baby boom στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το τρίτο παιδί

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο baby boom έκανε την εμφάνισή του στη showbiz. Συγκεκριμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε, πως περιμένει το τρίτο παιδί και είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για την Κρίσι Τέιγκεν και τον Τζον Λέτζεντ. Το υπέροχο ζευγάρι βρίσκεται στην αναμονή του ερχομού του τρίτου τους παιδιού και έτσι θέλησαν να κάνουν γνωστά τα ευχάριστα στο κοινό μέσα από το πιο ρομαντικό βίντεο κλιπ.

Η Τέιγκεν πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του συζύγου της, Wild μαζί με τα δύο παιδιά της, και λίγο πριν το τέλος δείχνει για πρώτη φορά, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ και μία γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί.

Πάντως, η εγκυμοσύνη της Κρίσι Τέιγκεν αποτέλεσε έκπληξη για τους θαυμαστές της, δεδομένου ότι το μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους της τον Ιούνιο. Πέρυσι, το διάσημο μοντέλο, είχε δηλώσει πως ήθελε να περιμένει λίγο μέχρι να κάνει άλλο παιδί.

Το ζευγάρι έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπισε και για το πώς συνέλαβαν τα δύο παιδιά τους μέσω IVF. Όπως αποκάλυψε πέρυσι η Κρίσι Τέιγκεν, είχε υποβληθεί σε αρκετές εξωσωματικές προτού μείνει τελικά έγκυος στο πρώτο της παιδί.