Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Το αποκάλυψε με το τεστ εγκυμοσύνης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz περιμένει το πρώτο του παιδάκι

Το πρώτο του παιδάκι περιμένει αγαπημένο ζευγάρι της showbiz και πλέει σε πελάγη απόλυτης ευτυχίας, καθώς η οικογένεια τους θα ολοκληρωθεί.

Την είδηση έκανε γνωστή η εγκυμονούσα, η οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το τεστ εγκυμοσύνης της.

«Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με αυτά τα φοβερά νέα, ειδικά αυτή τη στιγμή και μεταξύ των ζοφερών ειδήσεων εκεί έξω. Τι ευλογία. Είμαστε τόσο απίστευτα ευγνώμονες και χαρούμενοι…

Με κάνει να σκεφτώ βαθιά για όλες τις άλλες μητέρες που είναι εκεί έξω, που αγωνίζονται με την πρόσβαση σε γιατρούς και υγειονομική περίθαλψη αυτή τη στιγμή», γράφει η ίδια περνώντας παράλληλα και το μήνυμά της.

Ο λόγος για την Jessica Hart, την πρώην σύντροφο του Σταύρου Νιάρχου, η οποία ζει ευτυχισμένες στιγμές στο πλευρό του νυν συντρόφου της, James Kirkham. Baby boom είχαμε και για ηθοποιό του Harry Potter.

Jessica Hart έγκυος

Baby boom στη showbiz! Αγαπημένο ζευγάρι περιμένει το τρίτο παιδί

Ακόμα ένα πολύ ευχάριστο baby boom έκανε την εμφάνισή του στη showbiz. Συγκεκριμένα, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια ανακοίνωσε μέσα από ένα βίντεο κλιπ που κυκλοφόρησε, πως περιμένει το τρίτο παιδί και είναι πιο ενθουσιασμένοι από ποτέ.

Ο λόγος για την Κρίσι Τέιγκεν και τον Τζον Λέτζεντ. Το υπέροχο ζευγάρι βρίσκεται στην αναμονή του ερχομού του τρίτου τους παιδιού και έτσι θέλησαν να κάνουν γνωστά τα ευχάριστα στο κοινό μέσα από το πιο ρομαντικό βίντεο κλιπ.

Η Τέιγκεν πρωταγωνιστεί στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού του συζύγου της, Wild μαζί με τα δύο παιδιά της, και λίγο πριν το τέλος δείχνει για πρώτη φορά, τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, ενώ και μία γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ανακοίνωσε πως περιμένει παιδί.

Πάντως, η εγκυμοσύνη της Κρίσι Τέιγκεν αποτέλεσε έκπληξη για τους θαυμαστές της, δεδομένου ότι το μοντέλο υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση των εμφυτευμάτων στήθους της τον Ιούνιο. Πέρυσι, το διάσημο μοντέλο, είχε δηλώσει πως ήθελε να περιμένει λίγο μέχρι να κάνει άλλο παιδί.

Το ζευγάρι έχει μιλήσει στο παρελθόν ανοιχτά για τα προβλήματα γονιμότητας που αντιμετώπισε και για το πώς συνέλαβαν τα δύο παιδιά τους μέσω IVF. Όπως αποκάλυψε πέρυσι η Κρίσι Τέιγκεν, είχε υποβληθεί σε αρκετές εξωσωματικές προτού μείνει τελικά έγκυος στο πρώτο της παιδί.