My Style Rocks: Άσχημος καβγάς στο πλατό - «Σφάχτηκαν» on air παίκτριες

Τι συνέβη ανάμεσα τους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My Style Rocks: Άσχημος καβγάς στο πλατό - «Σφάχτηκαν» on air παίκτριες

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, με δυο παίκτριες οι οποίες «σφάχτηκαν» στο πλατό του show. Ο καβγάς ήταν... άγριος και δεν μπορούσαν να ηρεμήσουν.

Συγκεκριμένα, οι βαθμολογίες που πήρε από τα κορίτσια η Αρετή, δεν της άρεσαν καθόλου με αποτέλεσμα να έχει τελείως αντίθετη γνώμη από την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία της έβαλε 2.

Μέχρι και το σχόλιο που έκανε για τα παπούτσια της, την έκανε έξαλλη και αντέδρασε με φωνές. Να σημειώσουμε πως έχουμε και ένα σκάνδαλο στο παιχνίδι. Μάλωσε άγρια η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τον Στέλιο Κουδουνάρη.

My Style Rocks: Αναστάτωση στο πλατό - Το οργισμένο σχόλιο της Βίκυς Μανώλη

Λίγο πριν φτάσει στο τέλος του, το σημερινό επεισόδιο του My Style Rocks, επικράτησε μία μικρή αναστάτωση στο πλατό καθώς η Βίκυ Μανώλη δε δίστασε να κάνει ένα οργισμένο σχόλιο για την βαθμολογία που δέχεται όλη τη βδομάδα από τις συμπαίκτριές της.

Η παίκτρια εμφανίστηκε με ένα πολύ απλό και sfae look και εξήγησε πως είχε κανονίσει να φορέσει κάτι διαφορετικό ωστόσο επέλεξε να μην το κάνει γιατί οι συμπαίκτριές της θα την βαθμολογούσαν πολύ άσχημα καθώς δεν βαθμολογούν βάση στιλ αλλά βάση συμπάθειας.

Στο σημείο εκείνο, η Κατερίνα Στικούδη ρώτησε τις παίκτριες αν συμφωνούν και η Αρετή Λις πήρε πρώτη το λόγο - ενώ νωρίτερα είχε τσακωθεί με την Έρη Λώλη.

Έτσι λοιπόν η Αρετή εξήγησε πως δεν προσπαθεί και δεν κάνει κάτι ιδιαίτερο, ενώ τόνισε πως δεν γίνεται να λέει ότι δεν ήρθε στον διαγωνισμό επειδή είναι όμορφη, καθώς αυτό προσπαθεί να δείξει καθημερινά.

Βίκυ Μανώλη My style rocks

Η Βίκυ Μανώλη διαφώνησε και οι τόνοι ανέβηκαν, ενώ στη συνέχεια προχώρησε στους κριτές οι οποίοι συμφώνησαν πως η εμφάνισή της ήταν πολύ βασική.