GNTM 3: Ο παίκτης που είχε «κόψει» ο Σκουλός πριν το παιχνίδι τους εντυπωσίασε όλους

Ακόμη και εκείνος τον ψήφισε για να περάσει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο παίκτης που είχε «κόψει» ο Σκουλός πριν το παιχνίδι τους εντυπωσίασε όλους

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 μας είχε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σκουλός τον είχε «κόψει» από δουλειά.

Αρχικά είχε πολύ άγχος για το τι μπορεί να του πει, αλλά όπως είδαμε μάλλον δεν τον θυμόταν καθόλου, αφού δεν σχολίασε τίποτα με το που τον είδε να στέκεται μπροστά του. Παρά μόνο είπε «Αυτός μου φαίνεται γνωστός».

Τα σχόλια και των 4 κριτών ήταν πολύ θετικά, με τις γυναίκες να είναι αυτές που είχαν ενθουσιαστεί περισσότερο.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα boot camps. Να σημειώσουμε επίσης, πως μια πρώην παίκτρια εισβάλλει στο παιχνίδι σήμερα.

GNTM 3: Εκνευρισμένη παίκτρια με σχόλιο του Σκουλού - «Δεν συμφωνώ...»

Εκνευρισμένη φάνηκε να είναι παίκτρια του GNTM 3 με ένα σχόλιο που της έκανε ο Δημήτρης Σκουλός στο πρώτο επεισόδιο από τις auditions.

Ο λόγος για την Βερονίκη η οποία είχε ασχοληθεί στο παρελθόν με το μόντελινγκ, αλλά σταμάτησε για λόγους υγείας.

«Είχα μαζέψει λεφτά για να πάω στο Παρίσι, είχα κλείσει να συναντηθώ με πρακτορεία, αλλά ένα πρόβλημα υγείας, ένα γυναικολογικό θέμα με κράτησε πίσω και...πάνε όλα», είπε η Βερονίκη και στη συνέχεια εξήγησε.

Ωστόσο, δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, ενώ όταν την «έκοβε» ο Δημήτρης Σκουλός, ένα του σχόλιο δεν της άρεσε καθόλου. Ποιος «Φραουλίτσας» του Survivor; Γνωρίστε τον «Καρπουζάκι» του GNTM.