GNTM 3: Η Ουκρανή που ξέσπασε σε κλάματα - «Λύγισαν» με την ιστορία της και οι κριτές

Η συγκινητική εξομολόγηση της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Η Ουκρανή που ξέσπασε σε κλάματα - «Λύγισαν» με την ιστορία της και οι κριτές

Η 20χρονη Ουκρανίδα που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 «λύγισε» τους κριτές με την ιστορία της ζωής της. Την ώρα που μιλούσε μάλιστα, ξέσπασε σε κλάματα.

Συγκεκριμένα, η Λία μίλησε για την άσχημη κατάσταση που ζούσε στη χώρα της και συνεχίζει να ζει η οικογένεια της.

«Λόγω της κατάστασης έφυγα από την Ουκρανία, του πολέμου. Με πονούσε πολύ ό,τι έβλεπα. Αυτή την ένταση τη βλέπω μέχρι και στο GNTM το Ουκρανικό, με κάποιο τρόπο περνάνε τα πολιτικά και δεν το μπορώ αυτό.

Ακούγαμε να περνάνε τα ελικόπτερα και τα αεροπλάνα και φοβόμασταν. Είμαι μεγάλο κορίτσι πλέον και καταλαβαίνω γιατί συμβαίνουν όλα αυτά και πεθαίνουν δικά μας παιδιά. Κάποιος έχει κόμπλεξ και τα βγάζει πάνω σου και απλά πεθαίνει ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», ανέφερε μεταξύ άλλων στους κριτές. Αυτό είναι το Instagram του plus size μοντέλου που «τρέλανε» τους κριτές του GNTM 3.

«Ταραχή» με το Instagram του αγρότη από το GNTM 3

Η πρεμιέρα του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και η αλήθεια είναι πως ένας από τους παίκτες που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ο αγρότης που τόσο με το πρόσωπό του όσο και με το σώμα του, κατάφερε να πάρει τα μυαλά των κριτών. Το YouWeekly.gr τον εντόπισε στα social media και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι με τις φωτογραφίες του, προκαλεί ταραχή στο Instagram!

Ο Πασχάλης Ηλιάδης, μπήκε στο στούνιτο κέρασε λίγο χαλβά τους κριτές και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή του, εξασφαλίζοντας με μεγάλη άνεση τα 4 ναι, αν και ο Δημήτρης Σκουλός δυσκολεύτηκε λίγο να τον περάσει στην επόμενη φάση.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι πρόκειται για έναν πολύ εντυπωσιακό άνδρα ο οποίος έχει γοητεία, και φινέτσα, ενώ ο Γιώργος Καράβας σχολίασε πως του θυμίζει και λίγο τον Τζόνι Ντεπ - δείτε εδώ την οντισιόν του.

TAGS