Κωνσταντίνος Μελισσάς: Αυτό είναι το Instagram του plus size μοντέλου που «τρέλανε» τους κριτές του GNTM 3

Και ναι, είναι όσο εντυπωσιακό φαντάζεστε!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Μελισσάς: Αυτό είναι το Instagram του plus size μοντέλου που «τρέλανε» τους κριτές του GNTM 3

Η πρεμιέρα του GNTM 3 έγινε εχθές και ένας από τους διαγωνιζόμενους που κατάφερε να μας τραβήξει την προσοχή ήταν ο Κωνσταντίνος Μελισσάς, το plus size μοντέλο που έκανε πασαρέλα με τα τακούνια του και κατάφερε να «τρελάνει» τους κριτές.

Ο Κωνσταντίνος φάνηκε πως είναι ένα παιδί πολύ σίγουρο για τον εαυτό του, ενώ δε δίστασε να κοιτάξει κατάματα τον Δημήτρη Σκουλό και να του πει πως θέλει να δημιουργήσει αγορά για plus size άνδρες!

Εμείς κάναμε μία βόλτα στο Instagram account του και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιαστήκαμε! Ρίξτε κι εσείς μια ματιά - αφού δείτε πρώτα την οντισιόν του - και απολαύστε!

GNTM 3 - τηλεθέαση: Δεν περίμενε κανείς αυτά τα νούμερα στην πρεμιέρα!

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας 7/9 το ριάλιτι του STAR, GNTM 3 και τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε δεν ήταν αυτά που αναμέναμε να δούμε από την άποψη πως... ξέραμε τι έκανε πέρυσι, που χτυπούσε 40αρια δηλαδή, και το χθεσινό ποσοστό παρά το ότι ήταν άκρως αξιόλογο μας φάνηκε λίγο γιατί ξέρουμε πως μπορεί και καλύτερα!

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου, η πρεμιέρα του GNTM κατόρθωσε στο δυναμικό κοινό να συγκεντρώσει ποσοστό της τάξης του 25,4% ενώ στο γενικό σύνολο σημείωσε 18,7%.

Το πρώτο αυτό επεισόδιο για το ριάλιτι μόδας του STAR έφτασε σε τέταρτο μέχρι 34% στο δυναμικό κοινό και 23,8% στο γενικό σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, ωστόσο, είναι νωρίς για τα όποια συμπεράσματα καθώς η νέα τηλεοπτική σεζόν αναμένεται μακρά και εξαιρετικά ανταγωνιστική!

Βασικός αντίπαλος στην πρώτη αυτή μέρα προβολής του GNTM ήταν οι «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ, το σίριαλ το οποίο συγκέντρωσε ποσοστό 19,6% στο δυναμικό κοινό και 13% στο γενικό σύνολο.

Να σημειωθεί πως το Twitter με το καλησπέρα σας άρχισε να παραληρεί! Δείτε εδώ τα πιο επικά tweets!

TAGS