GNTM 3: Ο Παναγιώτης που πήγε να πεθάνει 3 φορές συγκλόνισε τους κριτές

Τον πέρασαν στην επόμενη φάση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Παναγιώτης που πήγε να πεθάνει 3 φορές συγκλόνισε τους κριτές

Ένας παίκτης που σίγουρα θα ξεχωρίσει στο GNTM 3 είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος με την ιστορία του συγκλόνισε τους κριτές. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πήγε να πεθάνει στη ζωή του 3 φορές.

Ο διαγωνιζόμενος μπήκε με αέρα μέσα και από το πρώτο λεπτό κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη τους, αφού όπως είπαν είχε πολύ θετική ενέργεια.

Ο Παναγιώτης, στην εξομολόγηση για τη ζωή του, είπε πως είχε πάθει εξάρτηση από το αλκοόλ και εδώ και αρκετά είναι καθαρός. Ενώ, 3 φορές στη ζωή τους πήγε να πεθάνει.

Μάλιστα, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ, που ακόμη και η Καγιά παρόλο που στο σώμα του ήταν γεμάτος τατουάζ του έδωσε το «ναι». Με την ιστορία της ωστόσο, συγκλόνισε και η Λία από την Ουκρασία που έβαλε τα κλάματα.

Βίκυ Καγιά: "Άδειασε" το Big Brother - Η ατάκα στη πρεμιέρα του GNTM 3

Πρεμιέρα έκανε εχθές το βράδυ το GNTM 3 και πρώτη φορά είδαμε και αγόρια στις οντισιόν! Το παιχνίδι φέτος φαίνεται να παίζεται πολύ διαφορετικά! Ωστόσο μια αναφορά στο Big Brother έκανε την Βίκυ Καγιά να δείξει την απαξίωση της!

Στα casting λοιπόν της χθεσινής πρεμιέρας, πέρασε και ο 24χρονος, Δαμιανός Καρπούζης που δήλωσε ότι θέλει να μπει στο παιχνίδι για να γίνει δημοφιλής, αφού αυτό θα του ανοίξει πόρτες για πολλά πράγματα.

Ο νεαρός personal trainer προκάλεσε την απορία των κριτών σχετικά με το αν θέλει να γίνει πραγματικά μοντέλο.

Όταν μάλιστα οι κριτές τον ρώτησαν αν τον ενδιαφέρει πραγματικά το μόντελινγκ ή θέλει μόνο να γίνει γνωστός, ο Δαμιανός είπε πως θέλει όντως να γίνει μοντέλο.

«Αν με ενδιέφερε μόνο να γίνω δημοφιλής θα πήγαινα σε άλλο ριάλιτι» είπε ο 24χρονος.

«Σε ποιο;» αναρωτήθηκε η Βίκυ Καγιά, με τον Δαμιανό να απαντάει «στο Big Brother».

«A, υπάρχει και αυτό, σωστά» σχολίασε με νόημα η Βίκυ Καγιά.

TAGS