GNTM 3: Απίστευτη ανατροπή - Μπήκαν σαν ζευγάρι, έκοψαν τον έναν, αλλά...

Τι συνέβη τελικά;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Απίστευτη ανατροπή - Μπήκαν σαν ζευγάρι, έκοψαν τον έναν, αλλά...

Μια απίστευτη ανατροπή είχαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3. Ένα ζευγάρι περπάτησε στην πασαρέλα των κριτών, ωστόσο την κοπέλα την έκοψαν. Βέβαια, ο Σκουλός τους επιφύλασσε μια έκπληξη.

Όλα ξεκίνησαν από τον Γιώργο Καράβα. Η Στέλα πήγε για τις πρώτες λήψεις της και μίλησε για τον σύντροφό της από τον οποίο συνοδευόταν. Όταν τον είδε ο coach, τρελάθηκε και του είπε να μπει να διαγωνιστεί και εκείνος γιατί το έχει.

Και έτσι και έγινε, αφού οι κριτές τον πέρασαν με 4 «ναι». Ωστόσο, η Στέλλα κόπηκε.

Όταν βγήκαν όμως έξω, ο Δημήτρη Σκουλός τους κάλεσε και πάλι μέσα και της έδωσε wild card. Δείτε ωστόσο και την τσιγγάνα που ξετρέλανε τους κριτές με την ομορφιά της, αφού μοιάζει με την Μουλάν.

GNTM 3: Ο παίκτης που είχε «κόψει» ο Σκουλός πριν το παιχνίδι τους εντυπωσίασε όλους

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 μας είχε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σκουλός τον είχε «κόψει» από δουλειά.

Αρχικά είχε πολύ άγχος για το τι μπορεί να του πει, αλλά όπως είδαμε μάλλον δεν τον θυμόταν καθόλου, αφού δεν σχολίασε τίποτα με το που τον είδε να στέκεται μπροστά του. Παρά μόνο είπε «Αυτός μου φαίνεται γνωστός».

Τα σχόλια και των 4 κριτών ήταν πολύ θετικά, με τις γυναίκες να είναι αυτές που είχαν ενθουσιαστεί περισσότερο.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα boot camps. Να σημειώσουμε επίσης, πως μια πρώην παίκτρια εισβάλλει στο παιχνίδι σήμερα.

TAGS