GNTM 3: Ο Σήφης αποθεώθηκε από τους κριτές και ο Σκουλός του αφιέρωσε μαντινάδα

Τον πέρασαν... πανηγυρικά στην επόμενη φάση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Σήφης αποθεώθηκε από τους κριτές και ο Σκουλός του αφιέρωσε μαντινάδα

Το GNTM 3 είναι πλέον γεγονός και οι άνδρες είναι αυτοί που κυρίως έχουν εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές. Ένα παράδειγμα είναι ο Σήφης, ο οποίος αποθεώθηκε. Μέχρι και ο Δημήτρης Σκουλός «τρελάθηκε» και τους αφιέρωσε μαντινάδα.

Ο Σήφης από την Κρήτη κέρδισε και τους τέσσερις κριτές, οι οποίοι τον πέρασαν στην επόμενη φάση χωρίς κανένα δισταγμό.

Μάλιστα, ο Δημήτρης Σκουλός όπως αναφέραμε του αφιέρωσε μαντινάδα η οποία έλεγε «Ήρθες στο GNTM για να μας καταπλήξεις, εγώ νομίζω Σηφαλιό εσύ θες να το λήξεις». Δείτε και τον αγρότη που... κέρασε χαλβά τους κριτές αλλά τους δίχασε.

GNTM 3: Ο παίκτης που είχε «κόψει» ο Σκουλός πριν το παιχνίδι τους εντυπωσίασε όλους

Ο πρώτος διαγωνιζόμενος που περπάτησε στην πασαρέλα του GNTM 3 μας είχε μια αποκάλυψη. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως ο Δημήτρης Σκουλός τον είχε «κόψει» από δουλειά.

Αρχικά είχε πολύ άγχος για το τι μπορεί να του πει, αλλά όπως είδαμε μάλλον δεν τον θυμόταν καθόλου, αφού δεν σχολίασε τίποτα με το που τον είδε να στέκεται μπροστά του. Παρά μόνο είπε «Αυτός μου φαίνεται γνωστός».

Τα σχόλια και των 4 κριτών ήταν πολύ θετικά, με τις γυναίκες να είναι αυτές που είχαν ενθουσιαστεί περισσότερο.

Ο λόγος για τον Αιμιλιανό ο οποίος κατάγεται από την Αλβανία και πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα boot camps. Να σημειώσουμε επίσης, πως μια πρώην παίκτρια εισβάλλει στο παιχνίδι σήμερα.