GNTM 3: Ο κούκλος Ηρακλής τους «τρέλανε» όλους στην audition του - «Λύγισε» την Καγιά με την ιστορία του

Όσα αποκάλυψε στους κριτές

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο κούκλος Ηρακλής τους «τρέλανε» όλους στην audition του - «Λύγισε» την Καγιά με την ιστορία του

Ο κούκλος Ηρακλής που είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του GNTM 3 «τρέλανε» τους 4 κριτές στην audition του. Ωστόσο, μίλησε και για τη ζωή του και με την ιστορία του «λύγισε» η Βίκυ Καγιά.

Ο 20χρονος μιγάς, μίλησε για την καταγωγή του, αλλά και την παιδική του ηλικία και τους συγκίνησε όλους. Όλοι ενθουσιάστηκαν με τα όσα είπε, ωστόσο η ομορφιά του και ο χαρακτήρας τους , ήταν εκείνα που τους έπεισαν να τον περάσουν στην επόμενη φάση.

Να σημειώσουμε πως στο τέλος η Βίκυ Καγιά είπε πως συγκινήθηκε με τα όσα είπε ο Ηρακλής, αφού την άγγιξαν. Με την ιστορία της «λύγισε» τους κριτές και η Ουκρανή διαγωνιζόμενη.

GNTM 3: Ο Παναγιώτης που πήγε να πεθάνει 3 φορές συγκλόνισε τους κριτές

Ένας παίκτης που σίγουρα θα ξεχωρίσει στο GNTM 3 είναι ο Παναγιώτης, ο οποίος με την ιστορία του συγκλόνισε τους κριτές. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως πήγε να πεθάνει στη ζωή του 3 φορές.

Ο διαγωνιζόμενος μπήκε με αέρα μέσα και από το πρώτο λεπτό κέρδισε την συμπάθεια και την αγάπη τους, αφού όπως είπαν είχε πολύ θετική ενέργεια.

Ο Παναγιώτης, στην εξομολόγηση για τη ζωή του, είπε πως είχε πάθει εξάρτηση από το αλκοόλ και εδώ και αρκετά είναι καθαρός. Ενώ, 3 φορές στη ζωή τους πήγε να πεθάνει.

Μάλιστα, οι κριτές εντυπωσιάστηκαν τόσο πολύ, που ακόμη και η Καγιά παρόλο που στο σώμα του ήταν γεμάτος τατουάζ του έδωσε το «ναι».