Big Brother: Τσακωμός με πρωταγωνίστριες Ραμόνα - Ράνια - «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother: Τσακωμός με πρωταγωνίστριες Ραμόνα - Ράνια - «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα»

Και έναν δεύτερο τσακωμό είχαμε στο σπίτι του Big Brother. Αυτή την φορά πρωταγωνίστριες ήταν η Ραμόνα και η Ράνια με τις φωνές τους να είναι πολλές την ώρα της δοκιμασίας.

Συγκεκριμένα, όλοι οι παίκτες έπρεπε να ανέβουν σε πασσάλους και όποιος έμενε τελευταίος θα κέρδισε το προνόμιο που είχε η Σοφία Δανέζη την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό της εξαίρεσης από τους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν την ώρα που βρισκόντουσαν πάνω στους πασσάλους, η Ραμόνα έκανε ένα σχόλιο στην Ράνια για τα παπούτσια που φορούσε τα οποία ήταν δικά της. Όπως αποκαλύφθηκε η πρώτη δεν ήθελε να βάλει τα παπούτσια της, ενώ η δεύτερη άκουσε να της δίνει την έγκριση της με αποτέλεσμα να γίνει μια παρεξήγηση.

Η Ράνια μάλιστα είχε σηκωμένο τον τόνο της φωνής της, ενώ της είπε «Να σου δώσω 50€ να πάρεις άλλα». Η Ράνια νωρίτερα έγινε έξαλλη με όλες τις παίκτριες.

Big Brother: Απίστευτος καβγάς ανάμεσα σε Άννα Μαρία & Σοφία - «Έλα κοριτσάκι μου πήγαινε...»

Έναν απίστευτο καβγά είδαμε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother, όταν η Σοφία Δανέζη έπιασε στα πράσα, την Άννα Μαρία Ψυχαράκη να την κράζει την καινούρια παίκτρια.

Με το που την άκουσε λοιπόν και μπήκε μέσα στο δωμάτιο των κοριτσιών είπε «Όταν τελειώσει από αυτά που λέει μην πιστέψεις τίποτα, γιατί δεν είναι αλήθεια».

«Πιάνεις έναν άνθρωπο που έχει έρθει τώρα καινούργια και του μιλάς για μένα άσχημα», είπε στην συνέχεια απευθυνόμενη στην Άννα Μαρία. «Έλα κοριτσάκι μου πήγαινε μέσα», της απάντησε εκείνη έξαλλη.

Η Άννα Μαρία ωστόσο συνέχισε να την κράζει, λέγοντας την «πλαστική», ανάμεσα σε άλλη κοσμητικά επίθετα. Μάλιστα, η ίδια έφτασε στο σημείο να μαζέψει τα πράγματα της για να φύγει, ωστόσο παρέμεινε. Δείτε εδώ τι συνέβη με την αποχώρηση της.

Ωστόσο, το κράξιμο της Άννας Μαρίας δεν σταμάτησε εκεί με αποτέλεσμα η Σοφία να γίνεται έξαλλη και να ξεσπάσει στα παιδιά, λέγοντας πως δεν έχει σταματήσει να την βρίζει.