Σε γιατρό με την κόρη της, Λάουρα, η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη

Αποκλειστικό φωτορεπορτάζ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε γιατρό με την κόρη της, Λάουρα, η Ελένη Μενεγάκη - Τι συνέβη

Το περιοδικό YOU έχει υπέροχο φωτογραφικό αποκλειστικό! Η αγαπημένη Ελένη Μενεγάκη προσφάτως επισκέφθηκε τον γιατρό με την κόρη της, Λάουρα και ήταν και οι δυο πιο εντυπωσιακές από ποτέ!

Με το άγχος για τα επαγγελματικά της να μοιάζει ως μακρινή ανάμνηση για εκείνη, η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε στην Αθήνα, ύστερα και από ένα οικογενειακό τριήμερο στην Εύβοια, και μπήκε σε άλλους ρυθμούς, κρατώντας πια μόνο τον ρόλο της ως πολυάσχολη μαμά. Λίγο πριν από τον αγιασμό των σχολείων την επόμενη εβδομάδα, άρχισε να οργανώνει τις τρεις κόρες της, ακόμα και τη μικρότερη Μαρίνα που θα πάει φέτος στο νηπιαγωγείο, για την νέα τους καθημερινότητα.

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Με τη μεγαλύτερη Λάουρα, μάλιστα, επισκέφθηκαν πριν από λίγες μέρες τον δερματολόγο που εμπιστεύεται, ενώ με τη δεύτερη, τη Βαλέρια, έκαναν τον καθιερωμένο ιατρικό έλεγχο. Μαμά και κόρη μπήκαν στο ιατρείο χαμογελαστές, με την Ελένη σούπερ κομψή και sexy, φορώντας την ολόσωμη φόρμα της, με τη 15χρονη Λάουρα να τη συναγωνίζεται στο ύψος! Οι διακοπές και επίσημα έλαβαν τέλος για τα παιδιά της αλλά όχι και για εκείνη, καθώς σχεδιάζει ένα ταξίδι εντός Ελλάδας μόνο για την ίδια και τον σύζυγό της Μάκη στις αρχές Οκτωβρίου.

Όλα, όμως, θα εξαρτηθούν από τη μετακόμιση του μεγαλύτερου γιου της Άγγελου στο εξωτερικό για τις σπουδές του, γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να λείπει από την τόσο σημαντική νέα αρχή στη ζωή του. Όσο για τη δική της νέα αρχή στα επαγγελματικά της, αυτή θα μετατεθεί γι' αργότερα. Οι προτάσεις πολλές, αλλά αυτή την στιγμή η Ελένη προτιμά να θέσει τον εαυτό της σε ανάπαυση, γνωρίζοντας πάντα πως αποτελεί την πιο “χρυσή” εφεδρεία για οποιοδήποτε κανάλι.

Φωτογραφίες από την επίσκεψη της Ελένης Μενεγάκη με την Λάουρα στο γιατρό

Μενεγάκη κόρη Λάουρα περιοδικό You

Να υπενθυμίσουμε πως για πρώτη φορά στα χρονικά η Ελένη Μενεγάκη δηλώνει οργισμένη με αυτή την είδηση που κυκλοφόρησε για τον σύζυγό της, Ματέο Παντζόπουλο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ