GNTM 3: Χαμός στο Twitter - Έβγαλαν ήδη νικητή τον Ηρακλή - "Θεέ μου, τι μανάρι!"

Το κοινό εντυπωσιάστηκε και αυτό φάνηκε από τις αναρτήσεις

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
GNTM 3: Χαμός στο Twitter - Έβγαλαν ήδη νικητή τον Ηρακλή -

Στο χθεσινό επεισόδιο του GNTM 3 είδαμε πολλές εντυπωσιακές εμφανίσεις! Μια εμφάνιση όμως έκανε τους πάντες να μείνουν με το στόμα ανοιχτό! Κριτές και κοινό έμειναν άφωνοι με τον Ηρακλή ο οποίος είναι μυγάς, μισός απο Αφρική και μισός από Ρωσία!

«Αυτό είναι περπάτημα», ήταν το πρώτο σχόλιο της Βίκυς Καγιά, ενώ ο Δημήτρης Σκουλός που καλωσόρισε τον παίκτη, του ζήτησε να πάει να φορέσει μαγιό. O Ηρακλής είναι 20 χρονών και είναι από τη Ρωσία και την Αφρική. Οπως αποκάλυψε στους κριτές, το όνομά του είναι Ιμπραχίμ, ωστόσο, επέλεξε να το αλλάξει λόγω bullying.

Ο Ηρακλής πήρε 4 «ναι» και πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM 3. Δε ήταν, όμως, μόνο οι κριτές που ενθουσιάστηκαν, αλλά και οι τηλεθεατές του ριάλιτι μόδας. Εχθές, σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter, ο Ηρακλής είχε τουλάχιστον 6.000 ακολούθους. Μετά την προβολή του επεισοδίου ο συμμετέχοντας του GNTM 3 είχε πάνω από 40.000!

Kι αυτός όμως ο παίκτης αποθεώθηκε από τους κριτές!

Oι χρήστες του Twitter έδωσαν ρέστα με το GNTM με αφορμή την ανεπανάληπτη γοητεία του! Μπορείτε να δείτε τα συγκλονιστικά tweets στο Athensmagazine

«Ταραχή» με το Instagram του αγρότη από το GNTM 3

Η πρεμιέρα του GNTM 3 ολοκληρώθηκε και η αλήθεια είναι πως ένας από τους παίκτες που μας τράβηξε την προσοχή ήταν ο αγρότης που τόσο με το πρόσωπό του όσο και με το σώμα του, κατάφερε να πάρει τα μυαλά των κριτών. Το YouWeekly.gr τον εντόπισε στα social media και αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι με τις φωτογραφίες του, προκαλεί ταραχή στο Instagram!

Ο Πασχάλης Ηλιάδης, μπήκε στο στούνιτο κέρασε λίγο χαλβά τους κριτές και προκάλεσε πανικό με την εμφάνισή του, εξασφαλίζοντας με μεγάλη άνεση τα 4 ναι, αν και ο Δημήτρης Σκουλός δυσκολεύτηκε λίγο να τον περάσει στην επόμενη φάση.

Η αλήθεια είναι ωστόσο ότι πρόκειται για έναν πολύ εντυπωσιακό άνδρα ο οποίος έχει γοητεία, και φινέτσα, ενώ ο Γιώργος Καράβας σχολίασε πως του θυμίζει και λίγο τον Τζόνι Ντεπ - δείτε εδώ την οντισιόν του.