Απρόσμενο περιστατικό στο πλατό του Alpha - "Πάγωσε" για λίγο η Μελέτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Απρόσμενο περιστατικό στο πλατό του Alpha -

Ένα απρόοπτο είχε στον αέρα της εκπομπής της η Ελεονώρα Μελέτη! Κατά τη διάρκεια του "Ώρα για μελέτη" στον Alpha, συνέβη κάτι που πάγωσε την εκπομπή!

Συγκεκριμένα την ώρα που η εκπομπή βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με την περιοχή του Ζωγράφου και η παρουσιάστρια συνομιλούσε με έναν… hi tech ψαρά, ξαφνικά τα φώτα έσβησαν.

Η Ελεονώρα Μελέτη χωρίς να χάνει τη ψυχραιμία της, ενημέρωσε τους τηλεθεατές πως υπήρξε προσωρινή διακοπή ρεύματος και συνέχισε κανονικά τη ροή της εκπομπής.

«Είχαμε μια μικρή διακοπή ρεύματος, αλλά τώρα είναι μια χαρά. Είμαστε και πάλι φωτεινοί όπως και πριν» σχολίασε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη.

Διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της εκπομπής Ώρα για μελέτη

Επικρατεί τρέλα στον ALPHA με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Ποιος ο λόγος

Διακοπή Ρέυματος στον αέρα του Ώρα για Μελέτη

Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη: Δάκρυα στα μάτια του Μάνεση - Το συγκινητικό βίντεο της έναρξης

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε σήμερα πρεμιέρα στον ALPHAtv και φυσικά στο πλευρό της είχε τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος της προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια. Με την έναρξη της εκπομπής, είδαμε τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει δάκρυα στα μάτια του και το βίντεο με τα στιγμιότυπα είναι απλά συγκινητικό.

Η παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα της εκπομπή. Το ίδιο και ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πρότζεκτ από την αρχή μέχρι το τέλος και το έστησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην συγκινηθεί όταν είδε το δημιούργημά του να βγαίνει για πρώτη φορά στον αέρα.

Από τη μεριά της, η Ελεονώρα Μελέτη καλημέρισε τους τηλεθεατές και μίλησε για τη νέα της εκπομπή και για την αποχή της από το πρωινό, με την παρουσιάστρια να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της και έδειξε να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε.