Επικρατεί τρέλα στον ALPHA με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Ποιος ο λόγος

Χαμόγελα ευτυχίας γι'αυτή την επιλογή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επικρατεί τρέλα στον ALPHA με την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη - Ποιος ο λόγος

Τρελά χαμόγελα έχει χαρίσει η Ελεονώρα Μελέτη με τη νέα της εκπομπής, Ώρα για Μελέτη, στους ιθύνοντες του ALPHA αφού είναι μόνο δυο ημέρες στον αέρα του σταθμού κι έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών!

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της, την Δευτέρα 7/9, έκανε συγκλονιστικά νούμερα - δείτε τα εδώ - αλλά και την Τρίτη 8/9 συνέχισε την ίδια επιτυχία στο δυναμικό κοινό κατατροπώνοντας τον ανταγωνισμός της που γενικά είναι δυνατός!

Με 15,3%, λοιπόν, η εκπομπή Ώρα για Μελέτη βγήκε πρώτη στην πρωινή ζώνη!

Πρωινή ζώνη

  • ANT1: Το πρωινό 11,5
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 13,6
  • Mega: Αν θυμηθείς το όνειρό μου 3,2
  • ALPHA: Ώρα για Μελέτη 15,3
  • Open: Καλοκαίρι #ΝΟΤ 9,1
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12,3

Πρεμιέρα για την Ελεονώρα Μελέτη: Δάκρυα στα μάτια του Μάνεση - Το συγκινητικό βίντεο στην έναρξη της εκπομπής της στον ALPHA

Η Ελεονώρα Μελέτη έκανε σήμερα πρεμιέρα στον ALPHAtv και φυσικά στο πλευρό της είχε τον Νίκο Μάνεση, ο οποίος της προσέφερε ένα μπουκέτο λουλούδια. Με την έναρξη της εκπομπής, είδαμε τον γνωστό δημοσιογράφο να έχει δάκρυα στα μάτια του και το βίντεο με τα στιγμιότυπα είναι απλά συγκινητικό.

Η παρουσιάστρια μετά από αρκετό καιρό επιστρέφει στην πρωινή ζώνη και δείχνει να είναι πολύ ενθουσιασμένη με τη νέα της εκπομπή. Το ίδιο και ο Νίκος Μάνεσης ο οποίος ανέλαβε το συγκεκριμένο πρότζεκτ από την αρχή μέχρι το τέλος και το έστησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο.

Δε θα μπορούσε λοιπόν να μην συγκινηθεί όταν είδε το δημιούργημά του να βγαίνει για πρώτη φορά στον αέρα.

Από τη μεριά της, η Ελεονώρα Μελέτη καλημέρισε τους τηλεθεατές και μίλησε για τη νέα της εκπομπή και για την αποχή της από το πρωινό, με την παρουσιάστρια να είναι εμφανώς συγκινημένη.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγο καιρό, η Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής της και έδειξε να είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ. Δείτε εδώ την ανάρτηση που έκανε.