Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση της στο τρολ του Νίκου Μουτσινά!

Η αντίδραση της μέσω Instagram

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η απάντηση της στο τρολ του Νίκου Μουτσινά!

Πρεμιέρα θα κάνει την Δευτέρα το "Καλό Μεσημεράκι" με τον Νίκο Μουτσινά στον ΣΚΑΙ. Μόνο που λίγο πριν την πρεμιέρα ο Νίκος θέλησε να σχολιάσει πάντα με το δικό του χιούμορ το τρέιλερ της νέας εκπομπης Pop Up με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Με ένα βιντεάκι του λοιπόν ο Νίκος και το Καλό Μεσημεράκι θέλησε να τρολάρει την Ηλιάνα!

Μέσα από κάποια instastory που κοινοποίησε το μοντέλο και παρουσιάστρια, έδειξε πως ενθουσιάστηκε ιδιαίτερα με το τρέιλερ που την τρολάρει και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια τον θαυμασμό και την αγάπη της για τον παρουσιαστή.

Δείτε παρακάτω τα instastory που κοινοποίησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου:

Ανάρτηση Ηλιάνας Παπαγεωργίου ως απάντηση στον Νίκο Μουτσινά

Snik: Η αποκάλυψη για την «τούμπα» της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον κήπο του σπιτιού τους

Πριν από λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε ένα βίντεο από τον κήπο του σπιτιού της, όπου έκανε γνωστό πως στο τέλος έφαγε... «τούμπα». Ο Snik ωστόσο, που φαίνεται πως τραβούσε το βίντεο θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Οι δυο τους είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ακομπλεξάριστα ζευγάρια της ελληνικής showbiz για αυτό και δεν τους νοιάζει αν «τσαλακωθούν» στα social media.

Όταν λοιπόν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το βίντεο της, ο Snik σχολίασε κάνοντας χιούμορ.

Συγκεκριμένα έγραψε «Σπάσε λίγο τη μέση είπα αλλά δεν εννοούσα να το κάνεις κυριολεκτικά!», με την Ηλιάνα να απαντάει «Προσπάθησα καρδούλα μου».

Snik Ηλιάνα Παπαγεωργίου τούμπα