Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που τάραξε τα νερά

Δημοσιεύτηκε πριν λίγα λεπτά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη που τάραξε τα νερά

Η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην Αθήνα . Η όμορφη Θεσσαλονικιά άφησε για λίγο την πόλη της και ταξίδεψε στην πρωτεύουσα, αφού θα είναι καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής του ANT1,The 2night show”.

Η φωτογραφία που τράβηξε στα studio του Ant1 μας έκανε μεγάλη εντύπωση καθώς εκεί συνάντησε κάποιον που δεν περιμέναμε!

Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Σουξέ από τις Άγριες Μέλισσες!

Ο Ενωμοτάρχης της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 γνωστοποίησε το γεγονός, καθώς ανήρτησε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει μαζί με την Ιωάννα Τούνη και έγραψε: “ Γίνονται και τέτοιες συναντήσεις κορυφής. Σχολιαστές ελεύθερα”. Εντομεταξύ οι εξελίξεις στη σειρά είναι καταιγιστικές!

H Ιωλαννα Τούνη με ηθοποιό από τις άγριες μέλισσες!

Πανικός στο Instagram με την Ιωάννα Τούνη - Η φωτογραφία που μέσα σε λίγες ώρες πήρε 80.000 like

Μετά την οικειοθελή καραντίνα που μπήκε η Ιωάννα Τούνη, για 14 ημέρες, ύστερα από τις διακοπές της στην Μύκονο, θέλησε να περάσει τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού της στην όμορφη Σέριφο! Σίγουρα το έκανε για να δει τις ομορφιές του νησιού, να γεμίσει μπαταρίες αλλά και για να ηρεμήσει ψυχολογικά!

Η όμορφη Ιωάννα μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές φωτογραφίες στο instagram από τα νησιά που περνάει τις διακοπές της με τα υπέροχα ρούχα και μαγιό, κυρίως από την εταιρία ρούχων που έχει, την Bubblegun.

Αυτή τη φορά όμως η τολμηρή Ιωάννα Τούνη, φόρεσε κάτι που "έριξε" το Instagram και μας διευκρίνισε να μην την ρωτήσουμε από πού το πήρε καθώς... το έφτιαξε μόνη της!

Πιο συγκεκριμένα μας είπε: «Μην με ρωτήσετε για το φόρεμα κορίτσια, δεν είναι Bubblegun, ένα σεντόνι υπέρδιπλο είναι που το στυλιζάρισα με μια ζώνη! Τι να κάνω; Στην ανάγκη αυτοσχεδιάζω Για πείτε! Το πέτυχα;;»,

Ναι, πολύ καλά διαβάστε, στην φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, μας παρουσιάζει ένα εξαιρετικό φόρεμα - τουαλέτα στο χρώμα της άμμου που είναι φτιαγμένο από ένα υπέρδιπλο σεντόνι! Η φωτογραφία μέσα σε πολύ λίγες ώρες έφτασε τα 80.000 like!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη στο Instagram που πήρε 80.000 likes

Όπως βλέπουμε λοιπόν, το μάτι της Ιωάννας.. "κόβει" και μπορεί να φτιάξει από το μηδέν ένα πολύ όμορφο φόρεμα το οποίο το υποστηρίζει τέλεια, και μπορεί άνετα να μπερδέψει τον κόσμο καθώς πολλοί νόμιζαν πως ήταν πραγματικό.