Άγριες Μέλισσες: "Είναι δικό μου Δρόσω το μωρό!" - Η Ασημίνα τρελαίνεται στα νέα επεισόδια

Πανζουρλισμός στο Διαφάνι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες:

Πρεμιέρα έχουν οι Άγριες Μέλισσες την Δευτέρα 14/9 στον ΑΝΤ1 και το Youweekly.gr έχει σούπερ αποκλειστικό για τα πρώτα επεισόδια! Σε ένα από αυτά η Ασημίνα θα τρελαθεί όταν δει μπροστά της την Δρόσω που θα επιστρέψει από την Αθήνα και θα θέλει να επισκεφθεί το μωρό!

Για την ακρίβεια, η Ασημίνα επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και όλοι χαίρονται με την έλευση του μικρού Σέργιου Σεβαστού, αλλά εκείνη προσπαθεί να προσαρμοστεί στον νέο ρόλο της μητέρας και να νιώσει αγάπη για το «μωρό της». Ομως η προδοσία και οι τύψεις δεν την αφήνουν να έχει μητρικά αισθήματα, κάτι που ανησυχεί την Ελένη και τον Νικηφόρο.

«Δεν μπορώ να μεγαλώσω τον Σέργιο Σεβαστό», λέει και η Ελένη της υπενθυμίζει πως από την αρχή το σχέδιό τους θα έφερνε μπελάδες: «Τώρα στην πράξη το βλέπεις και εσύ η ίδια ότι ήταν δύσκολο όλο αυτό το σχέδιο! Δεν υπάρχει επιστροφή, Ασημίνα μου. Θα το αγαπήσεις, είμαι σίγουρη γι’ αυτό». Παράλληλα στο σπίτι των Σεβαστών επικρατεί μεγάλη ευδαιμονία για τον ερχομό του νέου μέλους. Η Δρόσω αποφασίζει να φύγει από τη «φυλακή» της και επιστρέφει στο Διαφάνι. Η ανάγκη όμως να ξαναδεί το παιδί της, θα φέρει νέες εντάσεις με την Ασημίνα: «Γιατί γύρισες; Αλλα είχαμε κανονίσει! Ηρθες να μου διαλύσεις πάλι τη ζωή», της λέει και η Δρόσω το αρνείται:

«Οχι, Ασημίνα μου, δεν έχω σκοπό να σου κάνω άλλο κακό! Πες μου όμως, το αγαπάς σαν να είναι δικό σου;», και η Ασημίνα θυμώνει: «Είναι δικό μου, Δρόσω». Το μωρό της Ασημίνας και του Νικηφόρου φέρνει χαρά στο σπίτι των Σεβαστών και στον Δούκα που αποκτάει το πρώτο του εγγόνι. Με αισιοδοξία δείχνει αποφασισμένος να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα. Ομως η απρόσμενη επίσκεψη της Δρόσως θα φέρει ανησυχία στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Τι θα συμβεί όταν η Ρίζω καταλάβει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού;

Δείτε εδώ ακόμα ένα σούπερ αποκλειστικό! Η γυναίκα του Δούκα βάφει τα χέρια της με αίμα!

Τα πάνω κάτω με την απόφαση του ΑΝΤ1 για τις Άγριες Μέλισσες λίγο πριν την πρεμιέρα

Άγριες Μέλισσες νέα επεισόδια

Σύμφωνα με τα ως τώρα δεδομένα, γνωρίζαμε πως οι Άγριες Μέλισσες θα προβάλλονται Δευτέρα με Πέμπτη, όπως και την προηγούμενη σεζόν, αλλά αυτή την φορά στις 22:00 ακριβώς. Πληροφορίες που ήρθαν στα αυτιά μου πριν από λίγα λεπτά κάνουν λόγο και για μια ακόμα διαφοροποίηση.

Μετά από πολλές συζητήσεις και σκέψεις οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 αποφάσισαν το σήριαλ να προβάλλεται και Παρασκευές κι αυτό γιατί ο ανταγωνισμός φέτος θα είναι μεγάλος και ήδη ο ΣΚΑΙ έχει δείξει την δύναμή του με το Big Brother... δείτε εδώ τι νούμερα κάνει μέχρι στιγμής αυτό το ριάλιτι!