Τηλεθέαση Big Brother: Αυτά είναι τα νούμερα του χθεσινού 3/9 επεισοδίου

Ελαφριά πτώση στα ποσοστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τηλεθέαση Big Brother: Αυτά είναι τα νούμερα του χθεσινού 3/9 επεισοδίου

Καλά κρατεί στην πρώτη εβδομάδα προβολής του το ριάλιτι του ΣΚΑΙ, Big Brother αφού τα νούμερα τηλεθέασης που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB είναι αρκετά υψηλά! Το χθεσινό 3/9 επεισόδιο - δείτε τα highlights του εδώ -, βέβαια, σημείωσε τα μέχρι στιγμής χαμηλότερα αλλά... και πάλι βγήκε πρώτο στην ζώνη του!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Big Brother την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου έκανε τηλεθέαση 22,5% στο γενικό και 25,5% στο δυναμικό κοινό. Το reality του ΣΚΑΪ έφτασε σε τέταρτο έως το 31,7%.

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι στο OPEN η Εθνική μας έδινε τον αγώνα της απέναντι στη Σλοβενία από τις 21:45, γεγονός που επηρέασε μέχρι ένα βαθμό τα ποσοστά του Big Brother. Το παιχνίδι Σλοβενία – Ελλάδα σημείωσε τηλεθέαση 17,5% στο γενικό και 16,5% στο δυναμικό κοινό.

Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση - Μαθεύτηκαν στο χθεσινό επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο του Big Brother πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία για τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Ένας ένας οι παίκτες μπήκαν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και επέλεξε 2 ονόματα που επιθυμούν να φύγουν.

Μετά την ψηφοφορία λοιπόν, το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν του Χρήστος Μακρίδη, στην συνέχεια του Νικόλα Παπαπαύλου και τελευταίο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Ωστόσο, δεν τελείωσε εκείνη! Η Σοφία Δανέζη χρησιμοποίησε το προνόμιο εξαίρεσης και έβγαλε από την ψηφοφορία τον Νικόλα Παπαπαύλου.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Χρήστος Μαυρίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Jay Pordan! Δείτε ωστόσο τον απίστευτο καβγά που σημειώθηκε.