Big Brother - Highlights: Τα αποκαλυπτήρια της Αφροδίτης, ο καβγάς και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες και μας έκαναν εντύπωση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Big Brother - Highlights: Τα αποκαλυπτήρια της Αφροδίτης, ο καβγάς και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Από όλα είχε και το χθεσινό επεισόδιο του Big Brother. Ένα από αυτά ήταν τα... αποκαλυπτήρια της Αφροδίτης μέσα στην πισίνα, ο καβγάς μέσα στο σπίτι, αλλά και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση. Όλα τα highlights.

Big Brother: Τα πέταξε όλα έξω η Αφροδίτη - Έβγαλε το μαγιό της μπροστά σε όλους μέσα στην πισίνα

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother

Big Brother: Αναμαλλιασμένη η Άννα Μαρία μετά τον καυγά - Παραπονέθηκε στον Μεγάλο Αδερφό

Big Brother: Δεν έμεινε τίποτα στην φαντασία - Με κοφτά μαγιό Αφροδίτη - Ραμόνα

. Η Αφροδίτη τα πέταξε όλα έξω, όταν έβγαλε το πάνω μέρος του μαγιό της μπροστά σε όλους.

Η παίκτρια την ώρα που ήταν μέσα στην πισίνα και κολυμπούσε αποφάσισε να κολυμπήσει χωρίς το μαγιό της. Ενώ, σε κάποια στιγμή μπροστά στα αγόρια δεν δίστασε να βγάλει τα χέρια από το στήθος της.

Μάλιστα, τους πέταξε το μαγιό της και ξεκίνησαν τα σχόλια! Δείτε ωστόσο και topless φωτογραφίες της εδώ.

Big Brother: Η νέα δοκιμασία που έκανε αποκαλυπτήρια - Τρομερό... στύψιμο

Αντιμέτωποι με μια δοκιμασία σχετικά δύσκολη ήρθαν οι παίκτες του Big Brother στο σημερινό επεισόδιο. Είχε βουτιές στην πισίνα και τρομερό στύψιμο.

Όλοι οι παίκτες χωρίστηκαν σε δυο ομάδες και έπρεπε να βραχούν όσο πιο πολύ μπορούν, στη συνέχεια να βγουν και να στύψουν όλο το νερό μέσα σε ένα κουτί.

Όπως ήταν λογικό, υπήρξε πολύ... θέματα από τις γυναίκες λόγω των κοφτών μαγιό τους. Από την αρχή ωστόσο είχαμε αποκαλυπτήρια, αφού η Αφροδίτη έβγαλε το μαγιό της μπροστά σε όλους.

Απίστευτες φωνές μέσα στο σπίτι του Big Brother - Ο νέος τσακωμός

Απίστευτες ήταν οι φωνές στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother με το νέο τσακωμό που σημειώθηκε μετά την δοκιμασία με έπαθλο πάρτι στην πισίνα του σπιτιού.

Ο καβγάς σημειώθηκε ανάμεσα στην Άννα Μαρία και τον Δημήτρη την ώρα που μαγείρευαν στην κουζίνα. Ο πρώτη παρεξήγησε την πλάκα που της έκανε ο δεύτερος με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλη και να ξεκινήσει να λέει πως την προσβάλει.

Ωστόσο, στο τέλος όπως όλα έδειξαν τα βρήκα, καθώς παρόλο που η Άννα Μαρία τον ψήφισε ως φίδι, ο ένας συμπαθεί τον άλλον και θέλουν και οι δυο να είναι καλά μεταξύ τους. Χαμός ωστόσο έγινε και χθες ανάμεσα στον Δήμαρχο και τον Νικόλα.

Big Brother: Αυτοί είναι οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο σημερινό επεισόδιο του Big Brother πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία για τους 3 υποψήφιους προς αποχώρηση. Ένας ένας οι παίκτες μπήκαν μέσα στο δωμάτιο επικοινωνίας και επέλεξε 2 ονόματα που επιθυμούν να φύγουν.

Μετά την ψηφοφορία λοιπόν, το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν του Χρήστος Μακρίδη, στην συνέχεια του Νικόλα Παπαπαύλου και τελευταίο της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη.

Ωστόσο, δεν τελείωσε εκείνη! Η Σοφία Δανέζη χρησιμοποίησε το προνόμιο εξαίρεσης και έβγαλε από την ψηφοφορία τον Νικόλα Παπαπαύλου.

Έτσι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι οι: Χρήστος Μαυρίδης, Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Jay Pordan! Δείτε ωστόσο τον απίστευτο καβγά που σημειώθηκε.