Με τη γιαγιά της στο τρέιλερ της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα

Υπέροχα στιγμιότυπα από τα backstage

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με τη γιαγιά της στο τρέιλερ της εκπομπής της η Δανάη Μπάρκα

Οι πρώτες φωτογραφίες από το Backstage του τρέιλερ της νέας εκπομπής που πρόκειται να αναλάβει στο Mega με τίτλο «Πάμε Δανάη» η Δανάη Μπάρκα, μόλις κυκλοφόρησαν και εννοείται πως την παράσταση την έκλεψε η υπέροχη γιαγιά της παρουσιάστριας.

Η Δανάη Μπάρκα ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή, "ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ!" που θα παρουσιάζει στο MEGA από τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10:00.

Δανάη Μπάρκα εκπομπή

Στο πλαίσιο αυτό, πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα του τρέιλερ το οποίο αναμένουμε στον τηλεοπτικό αέρα του MEGA.

Από τις 21 Σεπτεμβρίου, η Δανάη και οι συνεργάτες της, μας δίνουν ραντεβού καθημερινά στις 10:00 και υπόσχονται να βάλουν χρώμα και χαμόγελο στα πρωινά μας.

Δανάη Μπάρκα Βίκυ Σταυροπούλου

Μαζί της θα βρίσκονται η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Άρης Καβατζίκης παρέα με τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη και μια μοναδική ομάδα από καινούργια πρόσωπα που θα σας κρατάει συντροφιά καθημερινά. Στην κουζίνα ο Απόστολος Ρουβάς.

Δανάη Μπάρκα Mega

Τη δημιουργική επιμέλεια της εκπομπής έχει αναλάβει ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Μίνως Θεοχάρης ενώ την αρχισυνταξία η Αγγελική Κωνσταντοπούλου.

Πάμε Δανάη Mega

#pamedanai #neoprogramma #neoprogrammamega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

  • Σκηνοθεσία: Θάνος Κάππας
  • Δημιουργική Επιμέλεια: Μίνως Θεοχάρης
  • Αρχισυνταξία: Αγγελική Κωνσταντοπούλου
  • Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
  • Διεύθυνση Παραγωγής: Φίλιππος Βιστάκης

Δανάη Μπάρκα: Μαζί με ολόκληρη την ομάδα της στο στούντιο

Η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα πρόκειται να κάνει πρεμιέρα σε λίγο καιρό και έτσι η νεαρή ηθοποιός, βρέθηκε για ακόμα μία μέρα στα στούντιο του Mega προκειμένου να συναντηθεί μαζί με ολόκληρη την ομάδα που θα βρεθεί στο πλευρό της.

Αν όλα πάνε καλά, στο Mega θα αναφωνήσουν Πάμε Δανάη! για πρώτη φορά το πρωινό της 21ης Σεπτεμβρίου. Η Δανάη Μπάρκα και οι αξιόλογοι και έμπειροι συνεργάτες της ετοιμάζουν ένα διαφορετικό και ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρωινό για τους τηλεθεατές.

Όσον αφορά στη Δανάη Μπάρκα, είναι μία ανεξάντλητη πηγή θετικής ενέργειας, με έντονο ταμπεραμέντο σαν της μητέρας της! Με λίγα λόγια θα πίνουμε καφέ μαζί με μια φίλη κάθε μέρα στις 10:00 στο νέο της «σπίτι», στο MEGA, με την καλύτερη διάθεση.

Στο πλευρό της η νέα παρουσιάστρια του Mega θα έχει τον Άρη Καβατζίκη, τον Βαγγέλη Γιαννόπουλο, τη Σίσσυ Καλλίνη, τον Απόστολο Ρουβά - τον οποίο είδαμε σήμερα επίσης στο στούντιο - και την Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα μέσα από το πλατό της εκπομπής.

Δανάη Μπάρκα Mega