Με αυτόν τον τρόπο είδε τη ζυγαριά της να πέφτει η Μαρία Μπεκατώρου

Αποκάλυψε τη μέθοδό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με αυτόν τον τρόπο είδε τη ζυγαριά της να πέφτει η Μαρία Μπεκατώρου

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και έτσι, μεταξύ άλλων θέλησε να της εξηγήσει ποιος ήταν ο τρόπος με τον οποίο κατάφερε τελικά να δει τη ζυγαριά της να πέφτει κατακόρυφα τον τελευταίο καιρό.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει κάνει μία πραγματικά αξιόλογη προσπάθεια και έχει καταφέρει να αλλάξει σημαντικά την εμφάνισή της, αποβάλλοντας από πάνω της αρκετά κιλά.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται να είναι πιο αδύνατη από ποτέ, ενώ όπως εξήγησε και στην Φαίη Σκορδά, αισθάνεται υπέροχα με τον εαυτό της.

Η Μαρία Μπεκατώρου τόνισε ότι δεν κάνει γυμναστική, μόνο περπάτημα ιδίως την περίοδο της καραντίνας. «Τα πρώτα κιλά τα έχασε γρήγορα… προσέχω πολύ! Εννοείται ότι τρώω αλλά προσέχω, αν θα φάω τη μία μέρα δεν θα φάω την άλλη πολύ.

Φέρνω μαζί στη δουλειά μου ταπεράκια, αυτό εννοείται» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπεκατώρου για την μεγάλη αλλαγή στο σώμα της!

Θυμίζουμε πως σε λίγο καιρό κάνει πρεμιέρα το Still Standing. Δείτε εδώ τι συμβαίνει με τα γυρίσματα.

Αφοπλιστική η Μαρία Μπεκατώρου - "Έκλεισε" τα κακά στόματα με λίγες μόνο λέξεις

Μια αφοπλιστική συνέντευξη στην εφημερίδα Real Life παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου και με λίγες μόνο λέξεις που είπε, "έκλεισε" όλα τα κακά στόματα που μιλούν για την ίδια.

Η παρουσιάστρια, μίλησε στη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου με αφορμή την πρεμιέρα του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού, «Still Standing»

Αυτή είναι η αφοπλιστική απάντηση της Μαρίας Μπεκατώρου για τα "κακά" στόματα

Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο χαρακτήρας σου έχει αλλοιωθεί…

Πάντα θα βρουν να πουν κάτι για εμάς που είμαστε μπροστά από τις κάμερες. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω και το σέβομαι, γιατί είναι μέσα στο παιχνίδι της δουλειάς μου. Επίσης, δεν γίνεται να μας αγαπούν όλοι και να τους αγαπάμε όλους, γιατί αυτό δεν είναι αληθινό. Είναι όλα συναισθήματα – και τα καλά και τα άσχημα. Απλά δεν θέλω τα αρνητικά συναισθήματα να είναι εμπαθή. Δέχομαι να μην αρέσω αλλά με επιχειρήματα.

Έχεις βιώσει εμπάθεια;

Ευτυχώς, όχι πολύ. Περισσότερο νιώθω ότι με αγαπούν, όπως κι εγώ συμπαθώ πάρα πολλούς συναδέλφους. Εκτιμώ όλο τον κόσμο και το σέβομαι.

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο, είχαμε μερικές δυσάρεστες εξελίξεις για την Μαρία Μπεκατώρου και την εκπομπή της.