Γιώργος Καράβας: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του στα bakcstage του GNTM 3

Το υπέροχο μήνυμα που του έστειλε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του στα bakcstage του GNTM 3

Το GNTM 3 ξεκίνησε και η αλήθεια είναι πως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον νέο coach, Γιώργο Καράβα. Η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να του ευχηθεί για το καινούργιο του ξεκίνημα.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένο και ο γοητευτικός coach πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα με την σύζυγό του και την κόρη του - δείτε την εδώ και θα "λιώσετε".

Χθες, η Ραφαέλα Ψαρρού θέλησε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Καράβα από τα παρασκήνια του GNTM 3 και έγραψε στη λεζάντα: «Είσαι ένας ταλαντούχος άνθρωπος ότι και να αποφασίσεις να κανείς .. συνέχισε έτσι αγάπη μου».

Γιώργος Καράβας: Το ατύχημα που έβαλε πρόωρο τέλος στο όνειρό του!

Ο Γιώργος Καράβας φαίνεται να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό στο GNTM 3 από νωρίς, συγκεντρώνοντας αρκετά θετικά σχόλια για την παρουσία του στη μικρή οθόνη. Ωστόσο ένα ατύχημα είχε βάλει τέλος στο όνειρό του!

Παρά τη μεγάλη, διεθνή καριέρα του στον χώρο της μόδας, ο Γιώργος Καράβας ως παιδί είχε άλλους στό­χους. «Είμαι μεγαλωμένος στο κέντρο της Αθήνας, την Κυψέλη, όπου όλα τα αγόρια έπαιζαν ποδόσφαιρο. Οι ειδικοί με θεωρούσαν μεγάλο ταλέντο και εγώ είχα ένα όνειρο: να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ασχο­λήθηκα με την μπάλα πολλά χρόνια Η ζωή όμως είχε άλλα σχέδια. Λίγο προτού γραφτώ στο επαγγελματικό τμήμα του Ιωνικού, που αγωνιζόταν στην Α' κατηγορία τότε, ένας σοβαρός τραυματισμός έβαλε φρένο στις φιλοδοξίες μου. Και το όνειρο πάγωσε».

Γιώργος Καράβας gntm 3

Φοιτούσε σε σχολή Αθλητικής Δημοσιογραφί­ας όταν ένας κυνηγός ταλέντων μόδας τον εντόπισε. Από εκεί που βρισκόταν να τρέχει μέσα στα γήπεδα με ιδρωμένη φανέλα, άρχισε να φοράει επώνυμα κοστούμια, να ποζάρει για τους διασημότερους φωτογράφους του κόσμου και να περπατάει με στυλ στις πασαρέλες. «Ο όρος "μοντέλο" έχει παρεξηγηθεί στις ημέρες μας. Μοντέλο δεν σημαίνει ότι είμαι απλώς ωραίος ή ωραία. Η επιλογή από τα μεγάλα brands και το επαγγελματικό σου portfolio ορίζουν τελικά ποιος είσαι». Από τα πρώτα του βήματα η πορεία του ήταν σταθερά ανοδική. Τόσο η γοητεία του όσο και η φήμη του Έλληνα με την απολλώνια ομορφιά ξεπέρασαν τα στενά ελληνικά σύνορα, ότανπριν από χρόνια ο γαλλικός οίκος Hermes -συνώ­νυμος της κομψότητας- τον έχρισε κεντρικό πρόσω­πο της διεθνούς του καμπάνιας.

ΠΗΓΗ: GALA