Άννα Βίσση: Συγκλονίζει η Σοφία Καρβέλα - «Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια…»

Η εξομολόγησή της για την απόφαση που της άλλαξε τη ζωή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άννα Βίσση: Συγκλονίζει η Σοφία Καρβέλα - «Κλείνω 12 χρόνια νηφάλια…»

Σήμερα, η κόρη της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, Σοφία, κλείνει 12 χρόνια νηφαλιότητας και με μία μακροσκελή ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μίλησε για τον εθισμό της στο αλκοόλ αλλά και για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπιζε, με τα λόγια της να συγκλονίζουν.

Μετά από δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Σοφία Καρβέλα χαμογελάει ξανά και βρίσκεται δίπλα στην οικογένειά της, μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι που πέρασε στην Ελλάδα μαζί με τη μαμά της.

«Σήμερα είναι 12 χρόνια που ζω νηφάλια. Αυτό σημαίνει ότι επιβίωσα στην καραντίνα (με όλα όσα ήρθαν μαζί με αυτή) χωρίς κανένα ποτό, χωρίς να με συλλάβουν για επίθεση και αρχίζοντας μια επιχείρηση. Εάν με το να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα σε έχει μπλοκάρει από το να τη ζεις, προτείνω ανεπιφύλακτα να σκεφτείς να σταματήσεις και να μυρίσεις τα λουλούδια και τη βρωμιά που βγάζουν.

Ελπίζω αυτό να βγάζει νόημα… Ευγνώμων για τους ανθρώπους εκεί έξω που μου έδειξαν ότι μπορεί να συμβεί και πολλή αγάπη σε εκείνους που ακόμη αγωνίζονται» έγραψε η Σοφία Καρβέλα.

Το άγνωστο περιστατικό ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Σοφία Καρβέλα - «Με έπαιρνε στις 4 η ώρα και...»

Ένα άγνωστο περιστατικό ανάμεσα στην ίδια και την κόρη της, Σοφία Καρβέλα, έκανε γνωστό η Άννα Βίσση για πρώτη φορά μπροστά σε όλους. Γιατί την έπαιρνε τηλέφωνο στις 4 το βράδυ;

Η Σοφία Καρβέλα βρίσκεται στην Ελλάδα για διακοπές μαζί με την οικογένειά της και δεν μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη καλοκαιρινή συναυλία που έδωσε η Αννα Βίσση.

Εκεί και με αφορμή την επέτειο της κόρης της με τον σύζυγό της η Αννα Βίσση τους αφιέρωσε ένα τραγούδι και μοιράστηκε με το κοινό ένα άγνωστο περιστατικό από την περίοδο που η Σοφία Καρβέλα έβγαινε με τον Θανάση Πανουργιά.

«Όταν τα πρωτοφτιάξανε μέσα στην καψούρα και τον έρωτά τους σου λένε μάνα τραγουδίστρια έχω θα την κάνω ότι θέλω. Τσακώνονταν, ερωτεύονταν και με έπαιρναν από τη μέση του δρόμου και μου έλεγαν, τραγούδα μου τώρα το «Κανένας». Λέω «Σοφία μου κοιμάμαι είναι 4 ώρα» και μου απαντούσε «Είσαι μάνα μου ή δεν είσαι»… και το τραγουδούσα φυσικά. Το κακό είναι μετά πως εκεί που εγώ την είχα βρει μου το έκλειναν. Ούτε ευχαριστώ, ούτε τίποτα…», είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

Στο τέλος φυσικά η Αννα Βίσση, δεν θα μπορούσε να μην αφιερώσει στο ζευγάρι το τραγούδι «Κανένας». Δείτε μητέρα και κόρη χωρίς μακιγιάζ στην παραλία.