Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Η γνωριμία του ζευγαριού και η πρόταση γάμου

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ελεονώρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα στην εκπομπή Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων σχολίασε ένα δημοσίευμα και ανακοίνωσε πως έχει βγει και επίσημα η ημερομηνία που θα παντρευτεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη τον αγαπημένο της Σπύρο Δημητρίου

Τα σκαλιά της εκκλησίας πρόκειται να ανέβει λοιπόν η τραγουδίστρια και αυτό θα γίνει στις 10 Οκτωβρίου στο Island στην Βάρκιζα σύμφωνα με την Σταματίνα, ακόμα στον αέρα προηγούμενης εκπομπής έγινε γνωστό εάν η Ελεονώρα είναι έγκυος.

To παρασκήνιο της γνωριμίας τους

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου γνωρίστηκαν μια ημέρα ιδιαίτερα σημαδιακή για τον δικηγόρο. Στις 9 Ιουνίου. Εκείνο το πρωί ο Σπύρος Δημητρίου είχε κηδέψει τον πατέρα του και το απόγευμα δέχτηκε ένα τηλεφώνημα από τη Σάννυ Μπαλτζή, με την οποία είναι φίλοι χρόνια. Η τραγουδοποιός επικοινώνησε μαζί του για να του εκφράσει τη συμπαράστασή της και τον κάλεσε το ίδιο βράδυ στο μαγφαζί που διατηρεί στο Χαλάνδρι.

Ο Σπύρος Δημητρίου, αν και δεν είχε διάθεση, αποφάσισε να πάει να τη συναντήσει. Δεν ήταν όμως μόνη της, καθώς μαζί της έτυχε να βρίσκεται και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Όπως γράφει η εφημερίδα, οι δύο νέοι κεραυνοβολήθηκαν και πέρασαν σχεδόν όλο το βράδυ κουβεντιάζοντας. Την επόμενη ημέρα ξανασυναντήθηκαν, τη μεθεπόμενη το ίδιο και έπειτα από μια εβδομάδα, ο Σπύρος Δημητρίου όντας σίγουρος πως είχε βρει επιτέλους τη γυναίκα της ζωής του, της έκανε πρόταση γάμου. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δέχτηκε και αφού εκείνος πήρε την έγκριση του Γιάννη Ζουγανέλη, μέσω τηλεφώνου, προχώρησαν αμέσως τις γαμήλιες διαδικασίες.

Η συνέχεια λίγο πολύ γνωστή. Διακοπές στα Κουφονήσια, ταξίδι στο χωριό του Σπύρου στη Θεσπρωτία για να γνωρίσει η Ελεωνόρα τους συγγενείς του, η δημοσίευση στην εφημερίδα «Εστία» της αναγγελίας του γάμου τους. Όσο για την κουμπάρα; Φυσικά η Σάννυ Μπαλτζή.