Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η καυστική απάντηση στην Τσιμτσιλή - "Δεν χωράει καθόλου χιούμορ"

Έντονη η αντίδραση του παρουσιαστή

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η καυστική απάντηση στην Τσιμτσιλή -

Από τα παρασκήνια του «The 2Night Show» μίλησε στην κάμερα του Πρωινού ο Γρηγόρης Αρναούτογου, ο οποίος εξήγησε τον λόγο που αντέδρασε στα σχόλια που έγιναν για τα κιλά του από το Happy Day. " Δεν χωράει χιούμορ" δήλωσε ο παρουσιαστής!

Ο παρουσιαστής έριξε τους τόνους και ξεκαθάρισε πως μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και το θέμα έληξε.

«Μίλησα με τη Σταματίνα. Ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα. Κάποιες απόψεις. Γιατί μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής. Δεν στενοχωριέμαι για τέτοια πράγματα. Θεωρώ πως σε κάποια θέματα δε χωράει καθόλου χιούμορ. Θεωρώ πως το 2020 δεν κάνουμε χιούμορ με τέτοια πράγματα. Για το πώς είναι ένας άνθρωπος με τα κιλά του. Αντιλαμβάνομαι πως μπορεί να ήταν καλοπροαίρετο το σχόλιο.

Αλλά είμαι τόσο υπερευαίσθητος που στο ραδιόφωνο σταμάτησα τραγούδι παιδικό που έλεγε “η χοντρή κυρία ανέβηκε στο τραμ και έσπασε το τραμ”. Όταν βάζεις ένα τέτοιο παιδικό τραγουδάκι για να γελάσουν τα παιδιά, μη σας φανεί παράξενο αν μεθαύριο το παιδάκι που το άκουσε, έκανε bullying σε άλλο παιδάκι επειδή ήταν παχουλό. Εσύ το άφηνες να ακούει ένα τέτοιο τραγουδάκι. Δείτε επίσης την δήλωση του παρουσιαστή για την Ελένη!

Με το θέμα των κιλών δεν κάνουμε καθόλου χιούμορ. Και θέλω να πιστέψω πως δεν ήταν κακοπροαίρετο. Με τον κύριο Παπανώτα δεν επικοινώνησα. Επικοινώνησα με τη Σταματίνα που έχω μια ιδιαίτερη εκτίμηση και συμπάθεια. Φτάνει μέχρι εδώ. Αυτό είναι τέλος, σταματάμε εδώ» εξήγησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Την δική της απάντηση έδωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της!

Την απάντησή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου έδωσε στον αέρα του Happy Day το πρωί της Πέμπτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σχετικά με το θέμα που δημιουργήθηκε μετά από σχόλια που έγιναν για τα κιλά του.

«Γρηγόρη όπως σου είπα ήταν παρεξήγηση όλο αυτό. Προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Γιατί δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου. Πλάκα μόνο για το photoshop. Εμείς μιλήσαμε χθες και με τη Νάνσυ και με τον Γρηγόρη με μηνύματα. Αλλά ήθελα να το πω να το ξέρει και ο κόσμος. Ο Γρηγόρης λειτούργησε λίγο παρορμητικά στην αρχή, γιατί διάβασε ένα τίτλο από ένα σάιτ. Εγώ ήθελα να βγει και στο τηλέφωνο να του πω πόσο τον εκτιμώ και τον αγαπώ. Μου είπε πως είδε το απόσπασμα και κατάλαβε πως πρόκειται για παρεξήγηση. Γρηγόρη σε αγαπώ και σε εκτιμώ. Και νομίζω πως το δείχνω» είπε, μεταξύ άλλων, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.