Στον "αέρα" τα επαγγελματικά της Τατιάνας Στεφανίδου - Ρεπορτάζ με όλες τις εξελίξεις!

Ποιο είναι το επαγγελματικό της μέλλον;

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Στον

Σε συζητήσεις βρίσκεται η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου όσον αφορά το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Τατιάνα Στεφανίδου μετά από δύο χρόνια αποχώρησε από τον ΣΚΑΙ και μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί από κάποιο κανάλι.

Η παρουσιάστρια φαίνεται να βρίσκεται κοντά στο Mega, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από το μεγάλο κανάλι.

Όπως τόνισε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, οι συζητήσεις της Τατιάνας Στεφανίδου με το Mega συνεχίζονται, αλλά δεν έχουν καταλήξει κάπου. Αυτό καθώς έχει δοθεί μέχρι στιγμής έμφαση στην ενημέρωση του σταθμού και ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί το πρόγραμμα του καναλιού.

«Η Τατιάνα Στεφανίδου κάνει απευθείας επαφές με την κορυφή του καναλιού» είπε ο Αλέξης Μίχας.

«Η Τατιάνα μπορεί να βγει τώρα, μπορεί να βγει στο δεύτερο μισό της σεζόν, μπορεί να μη βγει και καθόλου» εξήγησε ο δημοσιογράφος.

Νίκος Ευαγγελάτος: Μεγάλος εκνευρισμός για τον σύζυγο της Τατιάνας Στεφανίδου

Χαρές για την οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου

Χαρές έχουν στην οικογένεια τους, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου, καθώς όπως έγινε γνωστό από το κανάλι του MEGA, ο παρουσιαστής, έρχεται στις τηλεοπτικές μας με μια νέα εκπομπή.

Η ανακοίνωση πως έφερε της χαρές στην οικογένεια του Νίκου Ευαγγελάτου και της Τατιάνας Στεφανίδου
Τα Γεγονότα στις πραγματικές τους διαστάσεις. Οι Ειδήσεις χωρίς φίλτρα και περιορισμούς. Το μαχητικό Ρεπορτάζ σε πρώτο πλάνο. Οι αναλύσεις, οι πληροφορίες, οι απόψεις σφαιρικά, αντικειμενικά, αξιόπιστα, έγκαιρα.

MEGA Γεγονότα από Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου στις 19:45.

Η μεγάλη δημοσιογραφική ομάδα του MEGA συνεχίζει με την ίδια μαχητικότητα, δυναμισμό και καθαρή ματιά να καταγράφει τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, να αναδεικνύει όλα όσα οι άλλοι δεν μπορούν να πουν, να δίνει έμφαση στον άνθρωπο, να μην αλλάζει χρώματα και γωνίες.

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19:45 MEGA Γεγονότα με τη Ράνια Τζίμα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 19:45 MEGA Γεγονότα με την Κατερίνα Παναγοπούλου.

Στην καθημερινή ενημέρωση του MEGA το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στις 13:00 με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:00 το δελτίο ειδήσεων του MEGA με την Μαριλένα Γεραντώνη.

Η ενημέρωση στο MEGA ενισχύεται σε εβδομαδιαία βάση με δύο νέα πολιτικά τοκ σόου τα οποία θα παρουσιάζουν ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Στις ειδήσεις του MEGA μιλάμε με Γεγονότα.