Opentv: Ραγδαίες αλλαγές στο The Booth από Δευτέρα κιόλας - Τα ανακοίνωσε όλα η Μουτίδου

Καλεσμένη στο Καλοκαίρι #Not έκανε τις αποκαλύψεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Opentv: Ραγδαίες αλλαγές στο The Booth από Δευτέρα κιόλας - Τα ανακοίνωσε όλα η Μουτίδου

Είναι πλέον γεγονός! Το The Booth, η καλοκαιρινή εκπομπή που συνεπήρε τους τηλεθεατές του Opentv έχει πάρει το πράσινο φως για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και μάλιστα από την Δευτέρα 14/9, όπως ανακοίνωσε δημόσια η Σοφία Μουτίδου, θα υποστεί ραγδαίες αλλαγές!

Μπορεί το project να σημείωσε αρκετά μεγάλη επιτυχία αλλά... μπορεί και καλύτερα γι'αυτό η παραγωγή αποφάσισε να κάνει κάποιες διαφοροποιήσεις τις οποίες και προφανώς δεν μπορούσε να δηλώσει επίσημα η παρουσιάστρια αυτού, Σοφία.

Το μόνο που μπόρεσε και είπε ανοιχτά, όντας καλεσμένη στο πλατό του Καλοκαίρι #Not το μεσημέρι της Πέμπτης, ήταν πως δεν έχουν κλείσει ακόμα για την ακριβή ώρα προβολής της εκπομπής.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις της στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε εδώ και την συγκλονιστική εξομολόγηση της Μουτίδου στον αέρα του The Booth για τον πατέρα της

Opentv: Η αποκάλυψη της Σοφίας Μουτίδου για το The Booth - «Αν η εκπομπή γινόταν με άντρες»

έσα από μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε η Σοφία Μουτίδου, αναφέρθηκε στο The Booth, την εκπομπή που έχει αναλάβει στο Opentv μαζί με τις τρεις καλές της φίλες και θέλησε να κάνει μία αποκάλυψη σχετικά με το τι θα συνέβαινε αν την εκπομπή την παρουσίαζαν άντρες.

Η ηθοποιός - παρουσιάστρια, μίλησε στην Real Life και ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις της με τις συμπαρουσιάστριές της είναι άριστες μιας και οι 4 τους περνάνε πολλές ώρες μαζί.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα όσα ακούστηκαν στην αρχή της εκπομπής για την κόντρα που είχε δημιουργηθεί ανάμεσά τους ενώ απάντησε και στο ποιο ήταν το χειρότερο τηλεφώνημα που έχει δεχθεί.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε η Σοφία Μουτίδου για το The Booth του Opentv

Πως αισθάνεστε από τη μέχρι τώρα διαδρομή στο «The Boothe», που παρουσιάζετε στο OPEN με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, τη Σοφία Κουρτίδου και την Κρυσταλλία Ρήγα;

Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία. Δύο μήνες τώρα που κάνουμε την εκπομπή, αισθάνομαι σαν να έκανα παρέα με πολύ κόσμο. Επειδή κάθε μέρα μιλάμε με πολύ κόσμο στο τηλέφωνο και συζητάμε για τα πιο σοβαρά, τα πιο αστεία και τα πιο χαζά θέματα, εξασκείται το μυαλό διαφορετικά. Αισθάνομαι σαν να μεγάλωσε η παρέα μου. Υπάρχει μεταξύ μας ένα κλίμα μόνο δημιουργικό. Δεν υπάρχει ούτε ένταση ούτε αντιπαλότητα. Τέσσερις γυναίκες στην αρχή ήταν επίφοβο, αλλά κύλησε εξαιρετικά.

The Booth παρουσιάστριες

Στην αρχή ακούστηκε ότι υπήρχαν διαφωνίες μεταξύ σας. Σχεδόν πάντα, τις συνεργασίες μεταξύ γυναικών, συνοδεύουν φήμες για διενέξεις. Γιατί συμβαίνει αυτό;

Αν βγήκε κάτι τέτοιο, είναι κακοήθες, γιατί αυτούς τους δυο μήνες που είμαστε καθημερινά μαζί, είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες. Άλλο να μην έχουμε την ίδια γνώμη για κάτι και άλλο να μαλώνουμε. Αν η εκπομπή γινόταν με τέσσερις άντρες, δεν θα ακούγαμε τίποτα. Δεν ξέρω που οφείλεται αυτό. Είναι ορμονικό; Μάλλον είναι κοινωνικό, γι’ αυτό οι γυναίκες πλήττονται πάντα από αυτά τα σχόλια.

Υπήρξε κάποιο τηλεφώνημα που σας έφερε σε δύσκολη θέση;

Ναι. Ένα τηλεφώνημα που μάλλον ήταν τρολ. Αυτός που πήρε μας έλεγε ότι η γυναίκα θέλει «στρώσιμο» και θέλει και καμιά σφαλιάρα. Ήμουν με τον Τσαλίκη και εκνευριστήκαμε πάρα πολύ - δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη με το εν λόγω τηλεφώνημα. Εμείς αντιμετωπίζουμε τα τηλεφωνήματα σαν αληθινά. Βέβαια, έχουμε το δικαίωμα, από το concept, να κλείνουμε το τηλέφωνο. Όμως δεν το κάνουμε. Ακούμε τα πάντα