Με μαύρο μικροσκοπικό μαγιό η Άντζελα Γκερέκου - Χαμός με τη φωτογραφία της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου

Η απίστευτη φωτογραφία θα σας εντυπωσιάσει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Με μαύρο μικροσκοπικό μαγιό η Άντζελα Γκερέκου - Χαμός με τη φωτογραφία της συζύγου του Τόλη Βοσκόπουλου

Η Άντζελα Γκερέκου εμφανίστηκε με μαύρο μικροσκοπικό μαγιό και έκλεψε τις εντυπώσεις! Η σύζυγος του Τόλη Βοσκόπουλου ανέβασε μια φωτογραφία στα social media της!

Η Άντζελα Γκερέκου ταξίδεψε μέχρι την Εύβοια, με σκοπό να κηρύξει την έναρξη του 1ου Αυθεντικού Μαραθώνιου Κολύμβησης 2020 στο Πευκί του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού.

Εκεί ξέκλεψε χρόνο για να απολαύσει τις ομορφιές της περιοχής.

Μάλιστα, η Αντζελα Γκερέκου δημοσίευσε φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει με μαύρο μπικίνι και να χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. «Πώς να αντισταθείς σ αυτά τα γαλαζοπράσινα νερά!!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram.

Η Άντζελα Γκερέκου με μαγιό

Δείτε την ακόλουθη φωτογραφία με την Άντζελα Γκερέκου να ποζάρει με το μαγιό της:

Πρόσφατα μάλιστα μάθαμε πως η κόρη της θα εμφανιστεί στην τηλεόραση!

Άντζελα Γκερέκου με μαγιό

Μαρία Βοσκοπούλου: "Τον μπαμπά μου πάντα τον έβλεπα.." - Η αποκάλυψη για τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η πανέμορφη Μαρία Βοσκοπούλου, κόρη του Τόλη Βοσκόπολου και της Άντζελας Γκερέκου μίλησε για πρώτη φορά στην τηλεόραση με αφορμή την σειρά στην οποία θα συμμετέχει και δεν έχασε την ευκαιρία να μιλήσει για τον μπαμπά της και πως τον έβλεπε απο μικρή.

Πιο συγκεκριμένα ήταν καλεσμένη στην ΕΡΤ και στην εκπομπή "φλΕΡΤ" με την Νάντια Κοντογιώργη το μεσημέρι της Τετάρτης καθώς η σειρά θα βρίσκεται στον ίδιο σταθμό και θα λέγεται "Τα καλύτερα μας χρόνια"

“Στην τηλεόραση αυτή θα είναι η πρώτη μου εμφάνιση, στα «Καλύτερα μας χρόνια», ενώ έχω συμμετάσχει και σε μια ξένη ταινία πριν από δύο χρόνια… Έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα από τον Ιούλιο και εγώ θα είμαι η Παγιέτ! Συσχετίζομαι με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Ηλία Μελέτη, είμαι ανιψιά τους.”, είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Βοσκοπούλου.

Όσον αφορά τους γονείς της, η όμορφη ανερχόμενη ηθοποιός είπε: “Την μαμά μου δεν την ξέρω τόσο πολύ σαν καλλιτέχνη. Την έχω ζήσει κυρίως σαν πολιτικό. Τον μπαμπά μου, βέβαια, πάντα έτσι τον έβλεπα και τον βλέπω. Αυτό είναι καλό και με βοήθησε στο να διαχειριστώ κάποια πράγματα. Είχα δηλαδή στο μυαλό μου πως θα είναι ο χώρος και τι θα πρέπει να κάνω.”