Στο χειρουργείο η Νικολέττα Ράλλη - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Τι είναι αυτό που την έχει ταλαιπωρήσει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο χειρουργείο η Νικολέττα Ράλλη - Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας

Δύσκολες ώρες φαίνεται πως περνάει η Νικολέττα Ράλλη καθώς όπως αποκάλυψε μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας το οποίο ενδέχεται να τη στείλει στο χειρουργείο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια βιώνει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της από τη μέρα που ήρθε στον κόσμο η κορούλα της. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως η γέννα της συνοδεύτηκε με ένα πρόβλημα.

Όπως ανέφερε σε παιχνίδι ερωτήσεων-απαντήσεων σε story, έχει πολύποδα στις φωνητικές της χορδές, με συνέπεια να βρίσκεται σε αφωνία εδώ και αρκετό διάστημα. Έγραψε επίσης ότι μάλλον θα υποβληθεί και σε χειρουργείο για να τον αφαιρέσει.

Ο πολύποδας των φωνητικών χορδών είναι ένας σαφώς αφορισμένος σχηματισμός, στρογγυλός, ερυθρός και λείος. Χαρακτηριστική θέση εμφάνισής του είναι στο μέσο των φωνητικών χορδών. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό η Νικολέττα Ράλλη είχε ανεβάσει και μία φωτογραφία από τον γιατρό.

Νικολέττα Ράλλη χειρουργείο

Εκτός εαυτού η Νικολέττα Ράλλη με το bullying απέναντι στις μαμάδες - «Δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε;»

Μέσα από μερικές αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Νικολέττα Ράλλη φάνηκε να είναι εκτός εαυτού με τα όσα ακούει για το bullying που γίνεται απέναντι σε μερικές μαμάδες

Αυτό έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια, η οποία έγραψε στα instastories: «Στο σημείο αυτό θα ήθελα πραγματικά να μάθω, όλες εσείς που βρίσκετε το χρόνο για momshaming, δεν έχετε κάτι καλύτερο να ασχοληθείτε πέρα από το να το «παίζετε» τιμωροί ή ότι ενδιαφέρεστε για τις ζωές των άλλων! Ασχοληθείτε με τα παιδάκια σας παρακαλώ πολύ.

Είμαι λίγο έξαλλη γιατί έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα από κοπέλες που δέχονται κριτική όσον αφορά τον θηλασμό. Ακόμα και μέσα από το μαιευτήριο και από συγγενείς, αλλά και από παντελώς αγνώστους. Το τελευταίο πράγμα που έχει ανάγκη μια γυναίκα σε αυτή τη φάση είναι το να την επικρίνουν.

Όλες αγαπάμε τα μωράκια μας και θέλουμε να είναι υγιή και ευτυχισμένα και κάνουμε το καλύτερο για αυτά! Και τώρα καταλαβαίνω και εγώ πόσο μα πόσο δύσκολο είναι να το καταφέρεις αυτό και να το κάνεις σωστά… Για αυτό ή σκάστε ή βρείτε καλύτερο τρόπο να πείτε αυτό που θέλετε!».

Νικολέττα Ράλλη μωρό

Νικολέττα Ράλλη instagram