Νικολέττα Ράλλη: Πήγε στο γιατρό γιατί... - Δείτε την ανάρτησή της

Το πρόβλημα υγείας της

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Νικολέττα Ράλλη: Πήγε στο γιατρό γιατί... - Δείτε την ανάρτησή της

Η Νικολέττα Ράλλη είναι εδώ και δύο μήνες μανούλα, καθώς στην αγκαλιά της κρατάει το αγαπημένο της μωράκι και τίποτα δε συγκρίνεται με αυτήν την ευτυχία. Παρ' όλα αυτά εδώ και ένα μήνα ένα μικρό πρόβλημα υγείας τη βασανίζει και πήγε στο γιατρό να το ελέγξει. Ποιο είναι αυτό το πρόβλημα;

Όπως ενημέρωσε η Νικολέττα Ράλλη τους διαδικτυακούς της φίλους με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εδώ και ένα μήνα υποφέρει ο λαιμός της. Πιο αναλυτικά, η φωνή της έχει υποστεί μία τεράστια αλλαγή την οποία η Νικολέττα σχολίασε με έναν αρκετά χιουμοριστικό τρόπο. Τι είπε λοιπόν;

Αυτή είναι η ανάρτηση της Νικολέττας Ράλλη που πήγε στο γιατρό γιατί...

νικολέττα ραλλη ΟΡΛ

Γιατί η φωνή της έχει αλλοιωθεί και έχει γίνει τραχιά. Βέβαια η Νικολέττα προτίμησε να παρομοιάσει τον εαυτό της, συγκεκριμένα τη φωνή της με αυτή του Ταμπάκη. «Σε άλλα νέα έχω έρθει ΩΡΛ γιατί εδώ και έναν μήνα έχω τη φωνή του Ταμπάκη» Έγραψε η Νικολέττα.

Η Νικολέττα παρόλο που έγινε πρόσφατα μανούλα γυμνάζεται εντατικά και το κορμί της έχει επανέλθει πλήρως! Έτσι είναι το σώμα της ενάμιση μήνα μετά τη γέννα!

Νικολέττα Ράλλη: Η πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη της!

Η Νικολέττα Ράλλη ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για πρώτη φορά φωτογραφία αγκαλιά με τη νεογέννητη κορούλα της και έκανε τις καρδιές όλων μας να λιώσουν!

Tη Δευτέρα το μεσημέρι λοιπόν μοιράστηκε με τον κόσμο των social media την πιο γλυκιά φωτογραφία ever! Στην καλλιτεχνική φωτογραφία βλέπουμε τη Νικολέττα μπροστά σε ένα καθρέφτη να κρατά τρυφερά τη νεογέννητη Σοφία και έχουμε να σχολιάσουμε πως τα μικρά της πατουσάκια είναι ο,τι πιο γλυκό έχουμε δει τελευταία.

Ανυπομονούμε να δούμε κι άλλες παρόμοιες baby photos σύντομα!

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Νικολέττα Ράλλη Πρώτη Φωτογραφία Νεογέννητη Κόρη

Δείτε το πρώτο κρεβατάκι του μωρού της - Είναι ονειρικό