Νικολέττα Ράλλη: Έτοιμο το πρώτο κρεβατάκι του μωρού της - Είναι ονειρικό

Μας έδειξε φωτογραφία!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νικολέττα Ράλλη: Έτοιμο το πρώτο κρεβατάκι του μωρού της - Είναι ονειρικό

Ονειρικό είναι το πρώτο κρεβατάκι, η μάλλον η πρώτη καλαθούνα του μωρού της, με την Νικολέττα Ράλλη να μας δείχνει μια φωτογραφία. Είναι κόκκινο και σίγουρα θα το θέλουν όλες οι καινούργιες μαμάδες.

Η Νικολέττα Ράλλη διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, αφού σε λίγο καιρό θα κρατήσει στα χέρια της το πρώτο της μωράκι. Η ίδια περνά αυτές τις ημέρες - λόγω κορωνοϊού και εγκυμοσύνης - αρκετές ώρες στο σπίτι και έτσι συχνά κάνει Q&A με τους followers της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η όμορφη παρουσιάστρια είναι πλέον στον 7ο μήνα και έτσι η γέννηση του παιδιού της είναι πάρα πολύ κοντά. Λογικό είναι λοιπόν η ίδια να δέχεται και ερωτήσεις αναφορικά με το παιδικό δωμάτιο και τις ετοιμασίες που έχει κάνει για τον ερχομό του νέου μέλους της οικογένειας. Τι ετοιμασίες έχει κάνει ωστόσο;

Αυτό είναι το ονειρεμένο κρεβατάκι του μωρού της Νικολέττας Ράλλη

Όπως αποκάλυψε λοιπόν μέσα από τις Ερωτήσεις - Απαντήσεις που έκανε στο Instagram δεν έχει ετοιμάσει και πολλά ακόμα στο παιδικό δωμάτιο, όπως θα δείτε και στην εικόνα που μοιράστηκε οι κούτες είναι παντού, ενώ η ίδια είπε ότι της έχουν έρθει τα πράγματα που παρήγγειλε. Ανάμεσα σε αυτά λοιπόν είναι και μια υπέροχη κόκκινη καλαθούνα, την οποία και μας έδειξε.

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία που ανέβασε η ίδια μας λέει ότι κατάφερε να το στήσει και ότι ευτυχώς ήρθαν όλα τα πράγματα που είχε παραγγείλει. Το καλάθι δε του μωρού είναι όντως ονειρεμένο, αφού είναι γεμάτο λουλούδια. Να σας πούμε μάλιστα ότι η όμορφη παρουσιάστρια είχε και τα γενέθλιά της πριν λίγες ημέρες. Δεν θα πιστεύετε τα πόσα έκλεισε.

Ορίστε και οι φωτογραφίες που ανέβασε με την καλαθούνα του μωρού της

Καλαθούνα για μωρό Νικολέττα Ράλλη
παιδικό δωμάτια ανάρτηση Νικολέττας Ράλλη