Big Brother: «Σούσουρο» στο σπίτι - Πυρ και μανία η Ραΐσα με την Χριστίνα

Το τετ-α-τετ με τον Παναγιώτη που την ενόχλησε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother: «Σούσουρο» στο σπίτι - Πυρ και μανία η Ραΐσα με την Χριστίνα

Κάποιοι παίκτες κοιμήθηκαν έξω και δημιουργήθηκε κανονικό σούσουρο στο σπίτι του Big Brother όταν η Χριστίνα και ο Παναγιώτης κουκουλώθηκαν κάτω από τις πετσέτες για να μιλήσουν, με τη Ραΐσα να γίνεται πυρ και μανία με το όλο σκηνικό και συγκεκριμένα, με την συμπαίκτριά της.

Η Χριστίνα μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο, μία με το τετ-α-τετ της με τον Γρηγόρη και μία με το τετ-α-τετ της με τον Παναγιώτη. Άλλωστε η ίδια ξεκαθάρισε πως αυτοί είναι και οι δύο παίκτες που της έχουν κινήσει το ενδιαφέρον.

Η Ραΐσα βέβαια φάνηκε να εκνευρίζεται πολύ με το όλο σκηνικό. Η ίδια ρωτούσε επίμονα τη Χριστίνα για ποιο λόγο μιλούσαν και για ποιο λόγο είχαν κουκουλωθεί, ενώ στη συνέχεια το ξεκαθάρισε και στους συμπαίκτες της πως δεν της άρεσε το συγκεκριμένο συμβάν.

Big Brother: Η αποκάλυψη του Ζακ για την προσωπική του ζωή και η παρεξήγηση με την Χριστίνα

Πριν καλά καλά προλάβει να ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του Big Brother, ξεκίνησαν και τα απρόοπτα καθώς ο Ζακ παρεξηγήθηκε με μία κίνηση που έκανε η Χριστίνα και μεταξύ άλλων θέλησε να κάνει και μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή.

Στην έναρξη του επεισοδίου, είδαμε τους παίκτες να κάνουν πάρτι στην πισίνα με μερικούς μάλιστα να μη διστάζουν να βουτήξουν και μέσα.

Λίγο αργότερα λοιπόν, ο Ζακ ζήτησε στη Χριστίνα να τα πούνε λίγο και της εξήγησε πως έξω έχει μία κοπέλα και έτσι δεν του άρεσε όταν τον πλησίασε στην πισίνα και τον αγκάλιασε.

Η Χριστίνα παρεξηγήθηκε με τον τρόπο του και του εξήγησε πως δεν τον πλησίασε γι αυτό το λόγο ωστόσο ο Ζακ ήθελε να είναι ξεκάθαρος απέναντί της. Εκείνη ωστόσο τσαντίστηκε μαζί του.

Big Brother: Ανατριχίλα με την πρώτη ανάρτηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη μετά το σκάνδαλο

Λίγες μέρες μετά το μεγάλο σκάνδαλο που δημιουργήθηκε στο σπίτι του Big Brother με τη χυδαία ατάκα που ακούστηκε στο live streaming, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης έκανε την πρώτη του ανάρτηση, η οποία προκάλεσε ανατριχίλα στους διαδικτυακούς του φίλους.

Ο παίκτης του Big Brother ήταν εξαφανισμένος από τη μέρα που έφυγε από το σπίτι ενώ η πρώτη του κίνηση ήταν να κλείσει τον λογαριασμό του στο Instagram προκειμένου να αποφύγει την κατακραυγή - δείτε εδώ τα σχόλια που δέχθηκε.

Σήμερα ωστόσο, πριν από λίγα λεπτά, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης ανέβασε μία φωτογραφία σε insta story, στην οποία φαίνεται ένας άνδρας κρεμασμένος σε ένα δέντρο χωρίς να προσθέσει κανένα σχόλιο.

Η αλήθεια είναι πως φάινεται ότι η ψυχολογική του κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή.

Αντώνης Αλεξανδρίδης Big Brother