The Bachelor: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν

Δεν πήραν τα τριαντάφυλλα του Παναγιώτη Βασιλάκου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
The Bachelor: Αυτές είναι οι πρώτες παίκτριες που αποχώρησαν

Το πρώτο επεισόδιο του Bachelor ολοκληρώθηκε και λίγο πριν το τέλος, είδαμε τις δύο παίκτριες, οι οποίες δυστυχώς δεν κατάφεραν να παραμείνουν μέσα στο σπίτι και να διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και τη μεγάλη νίκη.

Οι 20 διαγωνιζόμενες που μπήκαν μέσα στη βίλα ήρθαν πολύ αποφασισμένες και μπήκαν πολύ δυναμικά προκειμένου να εντυπωσιάσουν και με το παραπάνω τον εργένη.

Η αλήθεια είναι ωστόσο πως δύο κοπέλες δεν τα κατάφεραν και αυτές δεν είναι άλλες από τη Βασιλική και την Αλεξάνδρα, οι οποίες δεν ήρθαν κοντά με τον Παναγιώτη και δεν πήραν το τριαντάφυλλο.

Η τελευταία παίκτρια που πήρε τριαντάφυλλο, ήταν η Αντζελίνα, η οποία νωρίτερα τα έβαλε με την Αναστασία - δείτε εδώ τον καυγά.

The Bachelor: Τράβηξε πάνω της τα βλέμματα η πρώην του Παντελή Παντελίδη

Το «The Bachelor» αρχίζει να παίρνει... φωτιά στον Alpha, με το έντονο φλερτ να έχει ξεκινήσει μεταξύ του Παναγιώτη Βασιλάκου και ορισμένων παικτριών, και δη την Αναστασία, η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη που μπήκε αποφασισμένη να κερδίσει την καρδιά του και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα

Η πρώην σύντροφος του Παντελή Παντελίδη, που είχε γίνει γνωστό πως θα έμπαινε στην αρένα του εν λόγω παιχνιδιού, εισήλθε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και μοιάζει ικανή να αποτελέσει την νικήτρια, μεταξύ των παικτών που πήραν θέση για να κερδίσουν τον άλλοτε παίκτη του Nomads.

Οι δυο τους είχαν ένα «καυτό» τετ α τετ, χορεύοντας... τανγκό, όπως έλεγαν, ενώ η Σία μας συστήθηκε ως παραδοσιακό... κορίτσι για σπίτι, λατρεύοντας τον χορό και όχι μόνο.

The Bachelor: Αυτές είναι τέσσερις από τις υποψήφιες νύφες του Παναγιώτη Βασιλάκου

Ένας άντρας, 20 γυναίκες! Όλες θέλουν να κερδίσουν το μυαλό και την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν! Μόνο μία θα καταφέρει να τον κατακτήσει, να δεχτεί το μονόπετρο και να γίνει η γυναίκα της ζωής του. Αυτό είναι το «The Bachelor», το νέο ριάλιτι του Alpha που κάνει πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης στις 22:00.

Αυτές θα είναι 4 από τις πολλές υποψήφιες νύφες του Παναγιώτη Βασιλακου!

Αναστασία:

Αναστασία the bachelor

Η Αναστασία είναι Αισθητικός. Μέχρι τώρα δεν υπήρξε τυχερή στον συναισθηματικό τομέα. Στο The Bachelor είναι έτοιμη να κάνει restart και να ζήσει τον απόλυτο έρωτα! Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Βίβιαν:

Βίβιαν the bachelor

Η Βίβιαν είναι φοιτήτρια Φαρμακευτικής. Δηλώνει ρομαντική, ευαίσθητη και προσγειωμένη. Πιστεύει ότι ο Παναγιώτης θα την ερωτευθεί καθώς διαθέτει το πιο ισχυρό… «όπλο» που μπορεί να έχει μια γυναίκα και αυτό είναι: το μυαλό! Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Mαρίνα:

Μαρίνα the bachelor

Η Μαρίνα κατάγεται από την Ιταλία και μένει μόνιμα στην Πάτρα. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων ενώ εργάζεται και ως μοντέλο. Δεν έτυχε ποτέ να ερωτευτεί αληθινά μέχρι τώρα, αλλά ελπίζει να της συμβεί The Bachelor. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.

Νικολλέτα:

Νικολέττα the bachelor

Η Νικολέττα είναι από την Θεσσαλονίκη, έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική και εργάζεται ως cheerleader. Είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη. Αν της δώσει τριαντάφυλλο ο Bachelor, είναι στο χέρι της αν θα το δεχθεί.