Χώρισε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του J2US μετά από 5 χρόνια σχέσης

Δεν το περίμενε κανείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χώρισε το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο του J2US μετά από 5 χρόνια σχέσης

Τα πάνω κάτω έφερε στην ελληνική showbiz η είδηση για ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα, και ένα από τα φαβορί του φετινού J2US που χώρισε με τον σύντροφό της, μετά από 5 ολόκληρα χρόνια σχέσης. Η αλήθεια είναι πως κανείς δεν περίμενε να δει αυτό το ζευγάρι να παίρνει χωριστούς δρόμους.

Φέτος η συγκεκριμένη διαγωνιζόμενη κατάφερε να απασχολήσει αρκετά τα μέσα ενημέρωσης τόσο με τη συμμετοχή της στο μουσικό show το

Ο λόγος φυσικά για την Έρρικα Πρεζεράκου, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της On time, χώρισε με τον αγαπημένο της, Τίτο Καταλαγαριανάκη.

Έρρικα Πρεζεράκου χωρισμός

Όπως διαβάζουμε μάλιστα, οι δυο τους είχαν χωρίσει λίγο καιρό πριν από το ατύχημα, ωστόσο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική της ζωή.

Ο Τίτος στέκεται βράχος στο πλευρό της Έρρικας Πρεζεράκου μετά το ατύχημα, με τους δυο τους να έχουν άψογη σχέση.

Αυτήν την περίοδο η Έρρικα Πρεζεράκου είναι σπίτι της, αναρρώνει και περιμένει σε περίπου έναν μήνα να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη, μετά το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε. Αυτή τη στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο στο δεξί της χέρι είναι ο δείκτης.

"Νιώθω σαν να βρήκα έναν..." - Η αποκάλυψη της Έρρικας Πρεζεράκου για τη σχέση της με τον Άρη Μακρή

Η Έρρικα Πρεζερλακου βρέθηκε στην εκπομπή Καλοκαίρι#Not και μίλησε για την εμπειρία της στο Just the 2 of Us, την πορεία της στο παιχνίδι, τα συναισθήματά της για αυτή, αλλά και για τη σχέση που ανέπτυξε με τον Άρη Μακρή. Στη συνέντευξή της ήταν αποκαλυπτική και ξεκαθάρισε τα πράγματα και τις διέψευσε όποιες φήμες υπάρχουν γύρω από το όνομά του.

Συγκεκριμένα, οι φήμες που υπήρχαν γύρω από το θέμα του χωρισμού του Άρη Μακρή φαίνεται να την ενόχλησαν λιγάκι, καθώς εκείνη δεν είχε καμία σχέση με το συμβάν αυτό. Αναλυτικά, στη συνέντευξη παρακάτω μιλάει για όλα και δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης.

Η αποκάλυψη της Έρρικας Πρεζεράκου για τη σχέση της με τον Άρη Μακρή

Αναφορικά με την εμπειρία της στο J2US είπε: "Είναι πολύ ιδιαίτερη, έχουμε το καλοκαιρινό camp που φέτος είναι αυτογνωσιακό κι είμαι συνέχεια με τα παιδιά, γράφω, διαβάζω, δεν έχω σταματήσει καθόλου. Ο στόχος μας είναι μέσα από εξωτερικά ερεθίσματα τα παιδιά να μάθουν τον εαυτό τους.

Ήταν λίγο ιδιαίτερη η συνθήκη του J2us γιατί μπήκα καθαρά για να περάσω καλά και να βρω χαρά. Είχα δύο πτυχία κι είχα πραγματικά κουραστεί πολύ κι ήθελα κάτι πιο χαρούμενο.

Αισθάνθηκα απλά ότι μπαίνοντας σε αυτήν τη διαδικασία, ήταν λίγο μπερδεμένη ενέργεια. Ήταν μία πάρα πολύ ιδιαίτερη διαδικασία γιατί αρχικά έμαθα ότι μπορώ να τραγουδήσω έξω από το μπάνιο μου.

ερρικα αρης σχεση

Ήμουν πάρα πολύ τυχερή επειδή γνώρισα ανθρώπους που νιώθω ότι τους έχω στη ζωή μου, όπως τον Άρη όπου νιώθω ότι είναι ο μικρός μου αδερφός κι έχουμε πολύ καλή σύνδεση. Νομίζω ότι ήταν σαν να ήθελα να κάνω τόσα πολλά πράγματα αλλά δεν γινόταν. Οπότε μου έδωσε κάπως ένα ερέθισμα εσωτερικό κι είπα οκ μπορούμε να το κάνουμε και έξω από το J2US αυτό."

Για το πως νιώθει που δεν έφτασε μέχρι τον τελικό είπε "Καθόλου δεν απογοητεύτηκα, στενοχωρήθηκα γιατί έλεγα θα μπορούσα να κάνω και δέκα πράγματα παραπάνω. Κατά τα άλλα είμαι πολύ ευχαριστημένη, νιώθω ευγνωμοσύνη γιατί μου έδωσε χώρο σε ένα κομμάτι του εαυτού μου που δεν ήξερα ότι το είχα".

Για το χωρισμό του Άρη Μακρή είπε χαρακτηριστικά "Ούτε καν. Αρχικά δεν το ήξερα αλλά νομίζω ότι κάποιος που ξέρει εμένα ή τον Άρη, δεν υπάρχει αυτό στο πεδίο μας. Νιώθω σαν να βρήκα έναν μικρό αδερφό"