Άναψε φωτιές στην παραλία η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks

Το καυτό μπικίνι που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άναψε φωτιές στην παραλία η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του My Style Rocks

Μία από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του My Style Rocks αποφάσισε να απολαύσει για λίγο τη μέρα της στην παραλία και η αλήθεια είναι πως το σώμα της και το υπέροχο μαγιό της ήταν αρκετά προκειμένου να ανάψουν φωτιές!

Η νέα σεζόν του παιχνιδιού μόδας του ΣΚΑΪ έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά και μέχρι στιγμής, οι παίκτριες, παλιές και καινούργιες έχουν καταφέρει να τραβήξουν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

Ο φωτογραφικός φακός του YouWeekly.gr «συνέλαβε» τη Βίκυ Μανώλη, πριν από δύο μέρες, στην παραλία της Βάρκιζας και η αλήθεια είναι πως το σώμα της ήταν απλά συγκλονιστικό.

Η συγκεκριμένη παίκτρια έχει συζητηθεί αρκετά πριν ακόμα προλάβει να μπει στο παιχνίδι λόγω της σχέσης της με τον Ανδρέα Φουστάνο - δείτε εδώ.

Όσο για τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, μπορεί την πρώτη εβδομάδα να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει και να έβγαλε λίγη γκρίνια ωστόσο αυτές τις μέρες έχει ανωδική πορεία.

Βίκυ Μανώλη σώμα
Βίκυ Μανώλη μαγιό
My Style Rocks Βίκυ Μανώλη

My Style Rocks - Spoiler alert: Αυτή η παίκτρια θα αποχωρήσει!

To My Style Rocks συνεχίζεται και ύστερα από την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου , μάθαμε ποια θα είναι η παίκτρια που θα φύγει αυτή τη βδομάδα!

Spoiler για την επόμενη αποχώρηση στο My Style Rocks στο Gala αυτής της Κυριακής, έκαναν στην εκπομπή Καλοκαίρι #not. Σύμφωνα με όσα είπε η Έλενα Πολυκάρπου, υποψήφιες για αποχώρηση θα είναι η Γεωργία Βρανά, η Κορίνα Αδραμιτίδου και η Κωνσταντίνα Παγάνη με την δεύτερη κοπέλα τελικά να αποχωρεί.

Κορίνα my style rocks αποχώρηση

Η Κορίνα μάλιστα ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του σόου μόδας κι αρκετές φορές είχε κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις της όσο και με τα λεγόμενά της. Αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ με αυτήν την αποχώρηση, το σόου φαίνεται να αποδυναμώνεται αρκετά ύστερα κι από την οικειοθελή αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

Σκάνδαλο με το My Style Rocks - Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μάλωσε άγρια με τον Κουδουνάρη - Εμπλοκή της αστυνομίας