My Style Rocks: Αυτή η νέα παίκτρια ήταν σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα

Όλο το παρασκήνιο

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
My Style Rocks: Αυτή η νέα παίκτρια ήταν σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα

Η επιστροφή του αγαπημένου σόου μόδας, My Style Rocks που εκπέμπει το τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΙ είναι γεγονός. Όλοι είναι ενθουσιασμένοι για το ξεκίνημα αυτό και κάθε νέα πληροφορία που γίνεται γνωστή γίνεται θέμα συζήτησης. Σιγά σιγά έρχονται στο φως τα ονόματα των κοριτσιών που θα περπατήσουν φέτος στην πασαρέλα και μερικές από αυτές φέρνουν κάτι το γνώριμο στη θύμησή μας. Μία από τις νέες παίκτριες μάλιστα ήταν σύντροφος πασίγνωστου Έλληνα. Ποιανού άραγε;

Λόγος γίνεται για την καλλονή Βίκυ Μανώλη η οποία εκτός από πανέμορφη έχει ασχοληθεί παράλληλα και με την τηλεόραση, όπως και με το modeling.

Εκείνο όμως που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι βρισκόταν σε σχέση με έναν πολύ γνωστό Έλληνα. Η εντυπωσιακή Βίκυ διατηρούσε δεσμό με τον διάσημο πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο. Μάλιστα οι δυο τους χώρισαν το 2010. Δείτε παρακάτω την κοινή τους φωτογραφία

Βίκυ Μανώλη My Style Rocks Ανδρέας Φουστάνος
.

Αυτή είναι η νέα παίκτρια του My Style Rocks, Βίκυ Μανώλη που ήταν σε σχέση με τον Ανδρέα Φουστάνο

My Style Rocks | Βίκυ Μανώλη

Γνωρίστε την Βίκυ Μανώλη, τη νέα παίκτρια του #MyStyleRocksGR #SkaitvGR #NeoProgramma #NewSeason

Posted by Greece My Style Rocks on Thursday, August 20, 2020

Όντως τώρα; Ο Λάκης Γαβαλάς αποχωρεί από το My Style Rocks; Δείτε τι έχει συμβεί εδώ.

Τραγωδία για παίκτρια του "My style Rocks" - Δολοφόνησαν την μητέρα της

Η πρεμιέρα του σόου μόδας "My style Rocks" στον ΣΚΑΙ δεν απέχει πολύ ακόμη και όλες ανυπομονούμε να δούμε ποια και πως θα είναι τα νέα κορίτσια της εκπομπής που λατρέψαμε. Απ' ό,τι φαίνεται εκτός από κούκλες και με πολύ καλή αίσθηση του στυλ, μερικές από τις κοπέλες έχουν και έντονα βιώματα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί μία παίκτρια της οποία η μητέρα έχει δολοφονηθεί με βίαιο τρόπο. Η τραγωδία αυτή σοκάρει.

Η εν λόγω παίκτρια είναι η Κωνσταντίνα Παναγή, μια πανέμορφη κοπέλα από την Κρήτη η οποία έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ομορφιάς και συγκεκριμένα, έχει κερδίσει τον τίτλο "Μις υφήλιος" στην Ατλάντα της Αμερικής στο διαγωνισμό Ms Transcontinental International.

Η τραγική όμως ιστορία που "κουβαλάει" είναι πολύ σκοτεινή και την έχει σημαδέψει. Το 2018 λοιπόν, η μητέρα της έφυγε από τη ζωή καθώς θείος της την δολοφόνησε σε καφετέρια της Κρήτης. Μάλιστα η Κωνσταντίνα είχε βρεθεί τότε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Αυτή είναι η παίκτρια του "My style Rocks" που βίωσε μια τεράστια τραγωδία όταν δολοφόνησαν την μητέρα της

My style Rocks Κωνσταντίνα Παναγή Δολοφονία Μήτερας Καφετέρια Κρήτη Θείος

My Style Rocks | Κωνσταντίνα Παναγή

Γνωρίστε την Κωνσταντίνα Παγάνη, τη νέα παίκτρια του #MyStyleRocksGR #SkaitvGR #NeoProgramma #NewSeason

Posted by Greece My Style Rocks on Thursday, August 20, 2020

Δείτε εδώ την αποκάλυψη για το My Style Rocks που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου με μία φωτογραφία.