Γιώργος Καράβας: Βραδινή έξοδος με την γυναίκα του - Η φωτογραφία στο Instagram

Δεν κρύβει τον έρωτά του!

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Γιώργος Καράβας: Βραδινή έξοδος με την γυναίκα του - Η φωτογραφία στο Instagram

O Γιώργος Καράβας είναι ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών καθώς είναι ο νέος μέντορας στο GNTM 3! Το μοντέλο έχει κατακτήσει άξια τη θέση της Ζενεβιέβ και φαίνεται πως θα κάνει μεγάλη επιτυχία. Εκτός αυτού βέβαια δεν κρύβει και τον έρωτα του με την γυναίκα του|!

Το γοητευτικό μοντέλο καθημερινά δίνει το παρών στα γυρίσματα του reality μοντέλων, που έχουν ξεκινήσει από το καλοκαίρι και συνεπώς έχουν προχωρήσει πολύ. Ο Γιώργος Καράβας έχει κερδίσει ήδη τους τηλεθεατές του επιτυχημένου project, αφού ο καινούργιος ρόλος του ταιριάζει πολύ!

Όσο και αν αγαπάει τη δουλειά του, απόλυτη προτεραιότητα για εκείνον έχει η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την κούκλα σύζυγό του, Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και είναι πολύ ευτυχισμένο! Μέσα στη ρουτίνα της καθημερινότητας, οι δυο τους φροντίζουν να περνούν χρόνο μαζί βγαίνοντας έξω ή κάνοντας άλλα πράγματα που τους χαροποιούν.

«Λιώσαμε»! Ο Γιώργος Καραβάς δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με την κόρη του

Το βράδυ της Πέμπτης, ο Γιώργος Καράβας και η Ραφαέλα Ψαρού Μαυράκη απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο, γεγονός που αποκάλυψε εκείνος μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. “Night out with my girl”, ήταν τα λόγια του στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Καράβας μαζί με την σύζυγό του

Γιώργος Καράβας: Η τρυφερή ανάρτηση της συζύγου του στα bakcstage του GNTM 3

Το GNTM 3 ξεκίνησε και η αλήθεια είναι πως όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στον νέο coach, Γιώργο Καράβα. Η σύζυγός του, Ραφαέλα Ψαρρού έκανε μία πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να του ευχηθεί για το καινούργιο του ξεκίνημα.

Το ζευγάρι δείχνει να είναι πραγματικά πολύ ερωτευμένο και ο γοητευτικός coach πολλές φορές μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα με την σύζυγό του και την κόρη του - δείτε την εδώ και θα "λιώσετε".

Χθες, η Ραφαέλα Ψαρρού θέλησε να κάνει μια πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια πόσταρε μια κοινή φωτογραφία με τον Γιώργο Καράβα από τα παρασκήνια του GNTM 3 και έγραψε στη λεζάντα: «Είσαι ένας ταλαντούχος άνθρωπος ότι και να αποφασίσεις να κανείς .. συνέχισε έτσι αγάπη μου».