Νίκος Μουτσινάς: Φέρνει στο «Καλό Μεσημεράκι» το πρόσωπο που θα εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης

Όχι και άδικα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νίκος Μουτσινάς: Φέρνει στο «Καλό Μεσημεράκι» το πρόσωπο που θα εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης

Ο Νίκος Μουτσινάς κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14/9 και στην πρώτη κιόλας εκπομπή, έχει σκοπό να φέρει στο «Καλό Μεσημεράκι», ένα πρόσωπο το οποίο με τη συνέντευξή του, θα καταφέρει να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης και να τρελάνει το τηλεοπτικό κοινό.

O παρουσιαστής επιστρέφει μετά από ένα γεμάτο καλοκαίρι και είναι έτοιμος να κάνει πάταγο στον ΣΚΑΪ για μία ακόμα χρονιά.

Ενώ τις τελευταίες μέρες έχει «τρελάνει» τα social media με τα βίντεο που ανεβάζει στα οποία σατιρίζει τα τρέιλερ των άλλων εκπομπών - δείτε εδώ το βίντεο στο οποίο υποδύεται το The Bachelor - ετοιμάζεται πυρετωδώς για να υποδεχθεί τον πρώτο του καλεσμένο για φέτος.

Αυτό είναι το πρόσωπο που θα φέρει ο Νίκος Μουτσινάς στο Καλό Μεσημεράκι για να εκτοξεύσει τα νούμερα τηλεθέασης

Ο λόγος φυσικά για την Ελένη Φουρέιρα η οποία θα κάνει "ποδαρικό" στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και υπόσχεται μία εμφάνιση - έκπληξη που θα πάρει το μυαλό των τηλεθεατών, χωρίς να αποκαλύπτει βέβαια τι ακριβώς θα δούμε στην μεγάλη επιστροφή της επιτυχημένης εκπομπής.

Οι δυο τους μάλιστα, ήδη ανέβασαν την πρώτη κιόλας φωτογραφία από τα backstage της εκπομπής.

H νέα ενημέρωση για το Καλό Μεσημεράκι και τον Νίκο Μουτσινά

Πυρετωδώς γίνονται οι προετοιμασίες για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά μέσα από την εκπομπή Καλό Μεσημεράκι που για ακόμη μια χρονιά θα προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της μεσημεριανής εκπομπής, βλέπουμε καθημερινά να αναρτούν διάφορες στιγμές backstage από τα γυρίσματα για το trailer, ενώ και διάφορες φωτογραφίες των αγαπημένων μας μελών.

Χθες ωστόσο, θέλησαν να ενημερώσουν τους τηλεθεατές, αλλά και τους διαδικτυακούς φίλους, πως το Καλό Μεσημεράκι, έχει την δική του σελίδα και στο Facebook.

Καλό Μεσημεράκι Νίκος Μουτσινάς ΣΚΑΙ

Για όσους όμως δεν έχουν... ιδέα... Δείτε το απίστευτο trailer για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Είναι απλά έπος!