Καλό μεσημέρακι: Ήρθε το βίντεο που περίμεναν όλοι - Έπος με τον Νίκο Μουτσινά

Το τρέιλερ που θα βάλει "φωτιά"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καλό μεσημέρακι: Ήρθε το βίντεο που περίμεναν όλοι - Έπος με τον Νίκο Μουτσινά

Μόλις πριν από λίγο, ήρθε επιτέλους μετά από καιρό, το βίντεο που περίμεναν με μεγάλη ανυπομονησία όλοι οι τηλεθεατές της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι και ο Νίκος Μουτσινάς είναι απλά επικός στο πλευρό των αγαπημένων του συνεργατών.

Η εκπομπή πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 14 Σεπτμεβρίου και μετά τα teasers που είχαν κυκλοφορήσει, βγήκε επιτέλους και το τρέιλερ της νέας σεζόν!

Ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια και οι Alcatrash παρτάρουν μέχρι τελικής πτώσεως και στο τέλος έρχεται η στιγμή που πρέπει να επιστρέψουν στο πλατό για τη δεύτερη σεζόν της εκπομπής!

Επικό βέβαια ήταν και ένα βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Νίκος Μουτσινάς. Δείτε το εδώ!

Έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Γνωστά έγιναν τα ευχάριστα νέα για τον Νίκο Μουτσινά, καθώς «έσκασε» η ημερομηνία της πρεμιέρας της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Ο παρουσιαστής επιστρέφει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΙ και πρόκειται να μας προσφέρει ξανά στιγμές άφθονου γέλιου.

Το «Καλό Μεσημεράκι», επιστρέφει και πάλι στις τηλεοπτικές μας οθόνες μετά από μια επιτυχημένη χρονιά που πέρασε. Στο πλευρό του θα βρίσκονται οι συνεργάτες που όλοι αγαπήσαμε.

Η Ματίνα Νικολάου, θα μας προσφέρει μοναδικές στιγμές μπροστά από τις κάμερες, ενώ οι Alcatrash θα μας τραγουδάνε αγαπημένες επιτυχίες. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το τι αλλάζει και τι όχι.

Αυτά είναι τα ευχάριστα που έγιναν γνωστά για τον Νίκο Μουτσινά

Γνωστή έγινε η ημερομηνία της πρεμιέρας του Νίκου Μουτσινά για τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Συγκεκριμένα, το «Καλό Μεσημεράκι» σύμφωνα με την Real Life, επιστρέφει στις 14 Σεπτεμβρίου. Δηλαδή μια εβδομάδα μετά την πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου.

Βγήκε κι άλλο trailer για το Καλό Μεσημεράκι - Έπος η Ματίνα Νικολάου η συνεργάτης του Νίκου Μουτσινά

Μόλις πριν από λίγο, βγήκε άλλο ένα trailer για τη νέα σεζόν της εκπομπής του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι και την παράσταση έκλεψε φυσικά, η «Βάνια», ή αλλιώς, η Ματίνα Νικολάου με την επική εμφάνισή της.

Ο Νίκος Μουτσινάς και ο ΣΚΑΪ θα συνεχίσουν για ακόμα μία σεζόν μαζί και ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες εικόνες από το trailer.

Στο συγκεκριμένο κομμάτι του trailer, βλέπουμε την Βάνια, η οποία φαίνεται να πέρασε ένα ξέφρενο βράδυ, διασκεδάζοντας σε κάποιο πάρτυ, μάλλον στο ίδιο πάρτυ που βρέθηκε και ο Νίκος Μουτσινάς!

Κοιμάται επάνω στον καναπέ φορώντας τα... βατραχοπέδιλά της και όπως πάντα τα εντυπωσιακά της ρούχα. Το μόνο που μένει είναι να δούμε και τους Alcatrash σε... hangover. Δείτε εδώ και το πρώτο κομμάτι του trailer με τον Νίκο Μουτσινά.