«Κόλαφος» κατά του Big Brother ο Άρης Καβατζίκης - «Είναι καταστροφικό...»

Τα είπε όλα έξω από τα δόντια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόλαφος» κατά του Big Brother ο Άρης Καβατζίκης - «Είναι καταστροφικό...»

Λίγο καιρό πριν από το νέο του τηλεοπτικό ξεκίνημα, ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να σχολιάσει τα όσα βλέπουμε στην ελληνική τηλεόραση και ήταν πραγματικός «κόλαφος», χαρακτηρίζοντας καταστροφικό το Big Brother μετά τις δηλώσεις περί βιασμού.

Ο δημοσιογράφος μετά από μία γεμάτη πενταετία στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, είναι πλέον έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και να βρεθεί στο Mega, στην εκπομπή της Δανάης Μπάκρα - δείτε εδώ φωτογραφίες από το τρέιλερ.

Ο Άρης Καβατζίκης, μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να αναφερθεί στο σούσουρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες στην ελληνική τηλεόραση με τη χυδαία ατάκα που ακούστηκε στον αέρα του live streaming.

Με αυτόν τον τρόπο σχολίασε ο Άρης Καβατζίκης το Big Brother

Μέχρι στιγμής τι βλέπεις από το νέο ξεκίνημα;

«Κατ’ αρχάς ένα κορίτσι που είναι η χαρά της ζωής! Η Δανάη έχει μεγάλο επικοινωνιακό ταλέντο, προφανώς και λόγω της υποκριτικής της υπόστασης. Ταυτοχρόνως όμως βλέπω και ένα παιδί, γιατί στα δικά μου μάτια παιδί είναι, που έχει πολύ σοβαρό κοινωνικό αισθητήριο.

Τώρα, π.χ., που γίνονται όλα αυτά με το “Big Brother”, παρατηρώ ένα κορίτσι που την αφορά το τι γίνεται γύρω του. Επιπλέον, η Αγγελική Κωνσταντοπούλου και ο Μίνως Θεοχάρης έχουν πέσει με τα μούτρα πάνω σε αυτή τη δουλειά και θα δώσουν τη δική τους άποψη. Αν και δεν υπάρχει παρθενογένεση πια, πιστεύω πως θα έχουμε να δείξουμε μια ευχάριστη, ωραία πρόταση, διαφοροποιημένη ως πρωινό».

Άρης Καβατζίκης Φαίη Σκορδά

Για το υπόλοιπο τηλεοπτικό σκηνικό τι λες;

«Πρώτα πρώτα χαίρομαι που υπάρχουν πολλές τηλεοπτικές δουλειές και δουλεύουν πολλοί άνθρωποι. Χαίρομαι επίσης που υπάρχουν MEGA, ANT1 και ALPHA, που επενδύουν σε μυθοπλασία και εκπομπές, γιατί αν κρίνουμε από όσα έχουμε δει έως τώρα στο “Big Brother”, π.χ. με τις δηλώσεις περί βιασμού, όλοι καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι καταστροφικό. Ποτέ δεν ήμουν υπέρ των “ριάλιτι εγκλεισμού”, δεν “κολλούν” στην προσωπικότητά μου».

Η Φαίη σού έδωσε κάποια συμβουλή καθώς έφευγες;

«Κάναμε μια πολύ μεγάλη, ειλικρινή και έντιμη κουβέντα και κλείσαμε το κεφάλαιο πολύ καλά. Έπειτα από 5 χρόνια (2 μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα και 3 με τη Φαίη), χαιρετηθήκαμε με αγάπη, αλλά και… στενοχώρια. Γιατί δεν αποχαιρετάς έναν άνθρωπο που έχεις στην καρδιά σου χωρίς συγκίνηση μετά από τόσα χρόνια. Τη θεωρώ τρυφερό και δίκαιο κορίτσι και χαίρομαι για όσα έχω ζήσει μαζί της, όμως επέλεξα μια νέα τηλεοπτική πρόκληση, ώστε να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου σε κάτι καινούριο».