Γυναίκα - έκπληξη στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live News

Την καλωσόρισε και επίσημα στο MEGA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γυναίκα - έκπληξη στο πλευρό του Νίκου Ευαγγελάτου στο Live News

Σήμερα στην εκπομπή Live News του Νίκου Ευαγγελάτου, είδαμε να κάνει την εμφάνιση της, μια γυναίκα - έκπληξη η οποία πήρε πρόσφατα μεταγραφή για το MEGA.

Ο λόγος για την Κατερίνα Παναγοπούλου, η οποία έκανε την εμφάνιση της στον αέρα λίγο πριν εκφωνήσει το πρώτο της κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

Η δημοσιογράφος, η οποία πριν βρισκόταν στο STAR έχει αναλάβει να λέει κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή το κεντρικό δελτίο ειδήσεων .

Ο Νίκος Ευαγγελάτος, μέσα από το Live News, θέλησε να την καλωσορίσει λέγοντας «Καλησπέρα, καλώς όρισες! Η κα. Κατερίνα Παναγοπούλου, από σήμερα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA. Καλώς όρισες».

«Καλώς σας βρήκα, λοιπόν, όλους εδώ στο ΜEGA. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε μαζί. Μάλιστα Νίκο σκεφτόμουν λίγο πριν ότι ήταν καλοκαίρι που συζητάγαμε και μου έλεγες για όλη αυτή την προσπάθεια που χτίζεται στο MEGA και δεν μεσολάβησε, παρά ενάμιση μήνας, είμαστε εδώ και τα λέμε ζωντανά στο στούντιο. Είμαι πολύ χαρούμενη» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Νίκος Ευαγγελάτος Live News

Με τη σειρά του, ο Νίκος Ευαγγελάτος πρόσθεσε «Είμαι και γω χαρούμενος και νομίζω όλοι, γιατί το MEGA ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα. Στο επίπεδο της ενημέρωσης και η παρουσία της Κατερίνας θα βοηθήσει πάρα πολύ, στο επίπεδο της ψυχαγωγίας, κάθε μέρα προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι. Για εσάς και για εμάς γιατί σε εσάς δίνεται ένα καλύτερο κανάλι, σε εμάς η ικανοποίηση για ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Η απόφαση του Mega για τον Νίκο Ευαγγελάτο - Όλες οι εξελίξεις

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές και φέτος με την παρουσία του στο Mega έχει αναβαθμίσει αρκετά το κανάλι! Για τον λόγο αυτό, οι ιθύνοντες αποφάσισαν να τον αξιοποιήσουν περισσότερο και μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας δώσε όλες τις λεπτομέρειες...

Η εκπομπή Live News που διαθέτει μέχρι στιγμής ο Νίκος Ευαγγελάτος στο τηλεοπτικό κανάλι πάει πολύ καλά σε νούμερα τηλεθέασης συγκριτικά με τα υπόλοιπα project του σταθμού γι' αυτό και οι υπεύθυνοι μετά από αρκετές συζητήσεις θέλουν να εμπλουτίσουν αυτή τη νέα σεζόν το κανάλι με περισσότερες τέτοιες... επιτυχίες!

Τι αποφασίστηκε στο Mega για τον Νίκο Ευαγγελάτο

Νέα εκπομπή Νίκος Ευαγγελάτος Mega

Πληροφορίες μου, λοιπόν, αναφέρουν, και σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Vanda's blog του Youweekly.gr, πως ο σταθμός ετοιμάζεται να βγάλει στον αέρα τρία πολιτικά talk show και σε ένα από αυτά παρουσιαστής έχει προταθεί να είναι ο Νίκος Ευαγγελάτος.

Τα άλλα ονόματα που ακούστηκαν είναι αυτό της Δώρας Αναγνωστοπούλου και της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Μπορεί ο δημοσιογράφος να μην έχει απαντήσει ακόμα το σίγου