My style rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης - Η κατηγορία για body shaming

Χαμός στο πλατό! Μπλέχτηκε και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
My style rocks: Έξαλλος ο Στέλιος Κουδουνάρης - Η κατηγορία για body shaming

Χαμός επικράτησε στο σημερινό επεισόδιο του My Style rocks, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να γίνεται έξαλλος με τις απίστευτες κατηγορίες ότι κάνει body shaming.

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια που έκανε για το σώμα της Αρετής Λίς. Είπε, πως το ρούχο δεν ταίριαζε με την σιλουέτα της και η Τζένη Γεωργιάδου ξέσπασε λέγοντας πως κάνει πολύ άσχημα σχόλια και περνάει ένα λάθος μήνυμα.

«Αυτή τη στιγμή κύριε Κουδουνάρη αισθάνομαι πάρα πολύ άσχημα γιατί έχετε κάνει κάποια σχόλια για το σωματότυπό της που είναι απαράδεκτα. Ότι έχει κάποια παραπάνω κιλά...», ανέφερε αρχικά η παίκτρια Τζένη Γεωργιάδου.

«Είπα κάτι για το σώμα της; Εγώ σαν Στέλιος Κουδουνάρης και σαν σχεδιαστής και επαγγελματίας θεωρώ ότι όλα τα ρούχα δεν πάνε σε όλους τους ανθρώπους», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Στο τέλος ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να σχολιάσει την δική της στιλιστική επιλογή, τους ζήτησε συγγνώμη γιατί κατάλαβε λάθος.

My style rocks Στέλιος Κουδουνάρης body shaming

Να σημειώσουμε πως, χαμός έγινε στα παρασκήνια του My Style Rocks με την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου να έρχεται σε λεκτική διαμάχη με τον κριτή, Στέλιο Κουδουνάρη, να αποχωρεί επεισοδιακά από το ριάλιτι και να καλεί την αστυνομία για να μπορέσει να... φύγει(;)! Στο Vanda's blog του Youweekly.gr υπάρχει όλο το ρεπορτάζ.

My Style Rocks: «Σε βρίσκω σχεδόν αντιαισθητική» - Το "τσουχτερό" σχόλιο του Στέλιου Κουδουνάρη

Η νέα σεζόν του My Style Rocks ξεκίνησε και μαζί της, ο Στέλιος Κουδουνάρης άρχισε να μοιράζει άσους και τσουχτερά σχόλια. Μάλιστα σήμερα, ο σχεδιαστής μόδας δε δίστασε να χαρακτηρίσει μία παίκτρια, «σχεδόν αντιαισθητική».

Λίγες παίκτριες πρόλαβαν να βγουν στην πασαρέλα και σε όλες, έδωσε άσο. Μάλιστα, η εμφάνιση ενός φαβορί άφησε άφωνο τον Στέλιο Κουδουνάρη.

Ο λόγος για την Κορίνα Αδραμιτίδου η οποία έκανε μία όχι και τόσο καλή προσπάθεια με τον κριτή να της λέει λίγο πριν της δώσει τον άσο, πως την βρίσκει σχεδόν αντιαισθητική, ενώ εκείνη με τη σειρά της του είπε πως τον βρίσκει κάπως υπερβολικό, δείτε εδώ την παίκτρια που αποχωρεί στο Gala.

My Style Rocks Κορίνα Αδραμιτίδου